Clujul de langa noi,  Fuck the system

Cluj Stars – We are the City [ YOUTH Cluj-Napoca 2015 Anthem ]

Imnul Cluj 2015 sau cum se aruncă banii pe kitchuri! Cum să faci un imn cu imagini din SUA și din alte țări? Numai administrația boc-pinoboc putea să facă o astfel de struțocămilă. Cluj 2015 e un fiasco total!

UPDATE!!! Încă odată cei de la CLuj 2015 o dau cu bâta în baltă..după ce au lansat cu surle și trâmbițe imnul..l-au retras după nici o zi de la lansare din cauza criticilor normale ale clujenilor care au fost scârbiți de acel filmuleț cu imagini din diverse țări și foarte puține din Cluj. Poate le vine mintea la cap și ascultă și părerea celor care contribuie la bugetul Clujului!
Mai jos puteți lectura și mesajul oficial:

“Prezentarea video difuzata in cadrul YOUTH MEETING 2 din data de 5 Martie de la CCS Cluj-Napoca, uploadata pe canalul “MIX MY MUSIC”, a fost inlaturata pentru a nu creea neintelegeri si neplaceri legate de asocierea Capitalei Europene de Tineret Cluj-Napoca 2015 cu alte festivaluri internationale.
Lansăm provocarea de a realiza cât mai multe filmulețe care să reprezinte Capitala Europeana a Tineretului 2015, având ca și coloană sonoră piesa “We Are The City” 
Mai multe informații veți găsi zilele următoare pe www.cluj2015.eu. ”

Și alte site-uri de prin Cluj s-au sesizat:
Transilvania Reporter
Ziar de Cluj
Clujul Cultural

Încet apar şi propunerile mult aşteptate de la “fraieri”.

Nişte jmecheri de la Cluj 2015 vor filmuleţe de promovare gratuite!!! În ce ţară trăim..vrem să aducem turişti la un eveniment mare, dar folosim un filmuleţ făcut de voluntari cu imagini şi poze ciordite de pe net. Oare pe ce se cheltuie bugetul uriaş pentru Cluj2015?! DNA-ul ne va da răspunsul cât de curând! .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments