Clujul de langa noi,  Politica

Clujul intre Boc si Nicoara

În acest weekend se va vedea adevărata valoare a Clujenilor. Vom vedea dacă sunt obtuzi, ușor de manipulat sau vor dori o schimbare în bine pentru oraș și țară!

Sper ca adevărații clujeni să sancționeze minciunile lui Boc și să scape de șabloanele populare..ioi săracu că e clujean de-al nostru, ioi săracu că e șomer, ioi săracu că miticii nu l-o lăsat să-și facă treaba la București, ioi domne țuculaș că ne-o dat abonamente gratuite, ioioioi…

Despre cine vorbim totuși? UN personaj care a promis clujenilor că nu lasă primăria Clujului pentru București, dar la apelul lui băse alcoolistu a făcut-o fără nici o jenă, în plus a lăsat în locul lui pe șpăgarul nr. 1 din Cluj, de fapt din Focșani inima Clujului.. Pentru mine acel moment a umplut paharul minciunilor, din păcate clujenii au mintea scurtă și uită ușor. Uită cum nu și-a respectat promisiunile, uită cum a distrus țară pe toate planurile, uită că ne-a băgat în cele mai mari datorii de când există România ș.a. După părerea mea clujenii  care încă îl mai votează pe Bop-poc ori sunt prosti ori sunt egoiști si bucuroși că au profitat și ei de era portocalie la ciordales. Era boc trebuie să înceteze!

Să vedem puțin și ce a făcut acest mincinos portocaliu împreună cu barca pdl-ului:

–  au promis un salariu mediu de 900 de euro, dar au TĂIAT din salarii,
–  au promis creșterea pensiei medii la 490 euro, dar au TĂIAT din pensiile și așa mizere a celor care au făcut ceva pentru RO,
–  desi s-a promis protejarea locurilor de muncă, s-au făcut DISPONIBILIZĂRI…rata șomajului era la 4% în 2008, acum a ajuns de 6,6% suntem pe plus dl. Boc așa?
– Legi NECONSTITUȚIONALE date de un profesor de drept constituțional..unde e Caragiale?
– desființarea de spitale vitale ca și Buftea, închiderea de școli care acum trebuie redeschise și construirea a peste 2300 de biserici..asta da educație pentru viitor,
– terenuri de fotbal făcute în PANTĂ la mișto doar pentru a umple buzunarele unor papagali pdl-iști,
– săli de sport făcute aiurea care apoi au fost închise pentru că nu are cine să lucreze în acele zone,
– FURTUL VOTURILOR IN PARLAMENT,
– creșterea TVA-ului care a avut un impact negativ asupra economiei și așa în comă
– colectarea taxelor și impozitelor la fel de deficitară ca în trecut (29% în 2011)
– dacă în 2008 aveam o creștere economică de 7,3% în 2011 a reușit să ne ducă până la pragul de 2%..încă puțin și ajungeam ca și Grecii
– deficit bugetar mincinos, dacă în 2008 era de 8% acum e de 3,1%, dar cu tăieri de salarii la greu, bani de la căpșunari la greu, producție și export jale..

– 836 km de autostrada promiși…

-distrugerea spațiilor verzi din Cluj, siguranța tot mai precară în centru clujului, circulația infernală tot mai obositoare, poluare tot mai ridicată, zgomotul la fel..

– un adevărat plus este Stadionul Dr. Mircea Luca – Cluj Arena, pentru care dl. Tișe merită tot respectul, dar care fără sprijinul celorlalte partide, excluzând udmr-ul care a votat normal împotriva acestui proiect, nu se putea realiza Templul Sportului Transilvănean în Alb și Negru.

– absorbția fondurilor europene foarte deficitară, investițiile străine în 2008 – 9,5 miliarde de euro, iar  în 2011 (când trebuiau să fie mult mai mari având în vedere fondurile care erau pentru RO) au ajuns la incredibila valoare de 1,63 miliarde de euro
– datoria publică a României a ajuns la incredibila valoare de 39% aproximativ 100 miliarde de EURO…asta da creștere dl boc-poc. jos pălăria sunteți cel mai praf prim ministru din istoria României, de fapt istoria nu se va mânji cu numele acestui personaj care a fost un preș pentru Băselu și Udritza. Erați la întrecere cu Grecia care e la aprox. 300 mliarde de euro datorie?

– ce să mai vorbim de industrie, agricultură, turism…sunt toate la pământ.

Clujeni dacă vreți să mergeți tot în această direcție votați în continuare portocaliul mincinos. SĂ TRĂIȚI BINE!

Conștiința românului unde este? Orice om normal ar face ceva pentru a înlătura acești impostori care doar au furat și nu au făcut nimic. O să vedem dacă clujenii mai au conștiință și demnitate specifică Transilvaniei, dacă nu suntem praf și pulbere. Daca va fi reales voi fi primul care va renunța cu prima ocazie la buletinul de Cluj. Iar cei care vor alege papagalul boc își merită soarta!

Chiar dacă nu sunt admiratorul Dl. Nicoară, nu pot să nu remarc decența specifică clujenilor în tot ce a făcut până acum. Tace și face!

Să vedem puțin și realizările acestuia:

– Inginer de profesie, pasionat de motoare a pus bazele firmelor Compexit Trading și Compexit Service, a devenit mai târziu unul dintre fondatorii celei mai puternice bănci din Transilvania – Banca Transilvania, a readus Clujul pe un binemeritat loc 2 ca și putere economică în perioada cât a fost președintele Consiliului Județean Cluj. A atras investitori importanți Emerson investiție 60 milioane de euro, Nokia 50-60 milioane euro, dezvoltarea Aeroportului Internațional Cluj-Napoca..

Indiferent cine va câștiga sper ca boc-poc să dispară din politica de la noi și să ajungă acolo unde trebuie să fie lângă aprostu!

Oricum dragi clujeni mergeți la VOT indiferent pe cine doriți să votați, dar conștientizați putin schimbările pozitive care le-a adus acest personaj dăunător Clujului și României!

JOS BOC! JOS PDL! JOS POLITICA MIZERABILĂ!

Și să închei cu o caterincă marca Mircea Badea:

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
laba

haaa tare antrebare lui boc cel viteaz anca liber ??????????????????

eb@sydachiorul

mai clujenii gsiti voi cel mai inteligent pshiolog ,care sal convinga si sa recunoasca public pe chiorul si toporul boc ,ca-s doi prostii ,hotii,fosti turnatorii la securitate anainte de 89 ,o mafie securista cu omenii lor dela ccr—dna—coldea sri–macovei tradatoarea,unguientul trdator ordinar ultimul utecist,securist care a dat fundatia gosdu gratis la budapesta pentru wisky,parfum,unguient la cour,si vaca kobe .

piticul boc gascarul

acest utecist fost turnator securitate ,venit an opincii dela calatele ,cersind mancare prin manastur uite ca la lovit norocul,prost sa fi noroc sa ai daca sti sa lingi curul lui chelito bssaliny ,fost securist ,hot,violator an 1973 cu doina renea ,daca nu crezi vezi pe youtube,si te lamureste militeanul care la anchetat ,astia fac cariera ,sunt bogatii,traiesc bine lozinca lor a hotilor pdl-srd dusii cu pluta lui unguientul drogat ,care nea vandut la srtaini si fundatia gosdu ,lere comuniste cu masca de demony

polo

Bine. Deci tu nu vei reveni.

polo

Esti prea prost pentru tara aceasta, bine ca te-ai dus, sper sa nu te mai intorci vreodata.

Gicu

Cuibus, fie cum zici tu. sa iasa Nicoara primar. Si daca totusi, gresesti iarasi si Nicoara ne ingroapa definitiv, ce mai zici atunci? Mie mi se pare destul de logic, atata timp cat Nicoara e sustinut PUBLIC de Dancu si Rus (implicit de Pascanii), ca el sa ne execute in secunda doi cand va castiga primaria. La nivelul asta deciziile nu le ia singur nimeni, doar se executa ordine. care da banu ala conduce partidul din umbra. restul is povesti. Eu zic ca nicoara nu trebuie sa castige sub nici o forma alegerile, altfel clujul se intoarce intr-un ev mediu… Mai departe»

ramona

… clujenii care voteaza cu boc sunt acele persoane care sunt dependente de el si stiu sigur ca nu au cum sa reuseasca fara el si fara manariile lui si mai mult sunt persoane fara caracter si fara demnitate …. pacat …. MARE PACAT ..

ramona

trebuie sa facem o schimbare …. trebuie sa fim in trend cu tara…ca altfel nu stiu ce va fi cu clujul…oricum sunt socata de atitudinea si gandirea clujenilor si de faptul ca nu isi dau seama ca rade de noi toata tara…

Alin

Nu e nici Boc cel mai bun de primar dar nu tu nu pricepi ca de iese Nicoara ,,U” a belit cariciul? Nu intelegi ca asta ii pe felie cu chelul, ce draqu, asa batut in cap esti?

Gicu

Cuibuse, de la tine chiar nu pot exista asteptari prea marete. Aberai nu demult ca walter nu pleaca, apoi ca sa stam linistiti ca daca pleaca vine un investitor tare din Anglia. Ai un stil de stan si bran. Iti dai despre orice cu parerea dar despre nimic nu ai dreptate. Ai credibilitate 0 in ochii lumii

liana

si poti spune ca nicoara a facut mai multe pt clujeni? el nici macar un dialog nu poate duce la bun sfarsit fara sa citeasca de pe foile scrise de consilierii lui. nici nu stie ce se-ntampla in clujul asta

Gicu

Cuibuse, fa-ti testele ca esti bolnav rau, da rau! Cu capul ma refer. Il dai in judecata pe Nicoara =))

Alin

Tu esti mai praf ca el.