Cogenerarea pe biogaz, oportunitate de afacere sau nu?

jetrun_cuibus_blog_transilvaniaDin ce in ce mai multe persoane isi doresc in momentul de fata sa devina antreprenori. Fie ca au studii de specialitate in acest domeniu sau nu, acesta este visul multor persoane. Motivele care stau la baza acestei dorinte cred ca deja sunt cunoscute, drept pentru care nu o sa le mai enumar. La fel ca in oricare alt domeniu, si in domeniul antreprenoriatului inceputul este poate cel mai greu moment.

In acest articol o sa va scriu despre o idee de afacere care, dupa parerea mea, e de viitor. Afirmatia mea se bazeaza in primul rand pe faptul ca aceasta idee de afacere este sustinuta atat de politicile guvernamentale cat si de cele internationale. Uniunea Europeana pune mare pret pe crearea sistemelor de cogenerare. Insa ce reprezinta un sistem de cogenerare probabil ca va intrebati, nu-i asa?

Sunt sigur ca in ultimul timp, o mare parte din cei care citesc acest articol au auzit de acest concept in spatiul public. Cogenerarea pe biogaz reprezinta procesul tehnologic prin care se produce energie electrica si energie termica. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea in cadrul procesului tehnologic a rezidurilor agricole si zootehnice, precum si a plantelor cultivate special pentru acest lucru. Energia electrica astfel obtinuta va fi livrata pe piata de electricitate, acest lucru insemnand si obtinerea profitului.

In cazul in care am reusit sa va starnesc un pic curiozitate cu privire la aceasta oportunitate de afacere, va recomand accesarea site-ului lor. Accesand acest site vei afla mai multe informatii despre echipamentele necesare derularii acestei afaceri. De asemenea tot de aici iti vei putea achizitiona respectivele echipamente.

Pana una – alta, puteti sa va cumparati si un chiller daca aveti un acvariu, doar zic.

(Visited 49 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Marius

Cogenerarea pe biogaz cred ca este o afacere destul de convenabila. Folosirea rezidurilor agricole si a plantelor cultivate special pentru acest lucru este profitabila si pentru cel care detine afacerea cat si pentru consumator.