Advertising

Compania DDD – Unitate Protejata ce ofera sprijin pentru persoanele cu dizabilitati

Nu e deloc usor sa fii persoana cu dizabilitati in Romania, chiar daca suntem in anul 2017. Ce-i drept, lucrurile s-au schimbat si continua sa se schimbe in bine pentru persoanele cu dizabilitati, insa, mai avem mult pana sa ajungem la nivelul altor tari.

Cel mai greu le e persoanelor cu dizabilitati sa isi gasesca un loc de munca. Si aici ma refer la cele care pot munci. Sunt situatii in care o dizabilitate transforma un om in inapt de munca. Insa, cei care pot si isi doresc isi gasesc cu greu.

Compania DDD s-a gandit la acest aspect si a transformat firma intr-o Unitate Protejata. Initial, Compania DDD a inceput sa functioneze ca o firma deratizare normala. Acest lucru se intampla in 2011. Apoi, din 2014 a inceput demersurile pentru a primi autorizatia de functionare ca si Unitate Protejata. In 2016, firma DDD a primit autorizatia de functionare si de atunci continua sa angajeze persoane care au diverse dizabilitati.

Serviciile oferite de Compania DDD sunt servicii de calitate si dizabilitatea angajatilor nu afecteaza calitatea serviciilor. Persoanele cu dizabilitati care lucreaza la aceasta companie sunt atent selectate. In procesul de recrutare se implica si cei de la Fundatia Motivation Romania.

Daca nu ai auzit pana acum de Unitati Protejate, vreau sa-ti ofer cateva informatii cu privire la ele. In cadrul firmelor care functioneaza ca si Unitati Protejate, 30% dintre angajati sunt persoane cu dizabilitati. Unitatile Protejate incearca sa colaboreze cu firmele care au mai mult de 50 de angajati pentru a le oferi acestora servicii care sunt de altfel obligatorii. De ce firme cu peste 50 de angajati? Deoarece in Romania, companiile care au peste 50 de angajati sunt obligate sa angajeze cel putin 4% persoane cu dizabilitati. In cazul in care nu fac acest lucru, au doua variante: sa plateasca statului o anumita suma lunar sau sa cumpere produse/servici de la o Unitate Protejata, asa cum e CompaniaDDD.ro.

Cei de la Compania DDD urmaresc implicarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii, dar si oferirea cele mai bune servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Serviciile oferite sunt in conformitate cu standardele impuse de lege, se lucreaza cu solutii de calitate si se intervine rapid.

Compania DDD este singura firma deratizare din Romania care are si autorizatie de Unitate Protejata.

Daca vrei sa vii in sprijinul persoanelor cu dizabilitati, dar si sa beneficiezi de servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie de calitate, ia legatura cu Compania DDD.

Daca nu detii propria companie pentru a apela la cei de la Compania DDD, spune-le si altora de existenta Unitatilor Protejate si de beneficiile pe care le aduc persoanelor cu dizabiltati, dar si companiilor.

Si, daca vrei sa afli mai multe detalii, nu ezita sa intri pe CompaniaDDD.ro..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments