Clujul de langa noi,  Divertisment,  Muzica

CONCERT – BadHead (Serbia)

Karolina_Badhead_concert_cluj_cuibus_blog_transilvaniaFLYING CIRCUS vă invită în data de 31 Mai (sâmbătă) de la orele 21 la o seară de RED-ROCK susţinută de trupa BADHEAD din Serbia , în concert “RED DESERT-CHARGE ME UP!”. Un concept de rock-parodic inspirat din radiografierea prin culoarea roşie a instinctelor umane atacate de peisajul supraindustrializat contemporan. Linia de eliberare-evadare din acest peisaj este surprinsă de compoziţia dansantă a sunetelor de: negare- looove-electric bones- rock in rule-fusion de recompunere- hard spicy space-red jazzy voice-ambiental humans step &atmospheric sound+rythm back in time.

Dacă ai pe acasă o bentiţă sau un tricou sau o eşarfă de culoarea roşie îmbracă ca mic însemn pentru dansul: Charge ME UPPPPPPPPPP!!! … Dans? Da! Sssssttttt , nu vă spunem decât la faţa locului .

Suport 15 lei

KAROLINA AUGUSTA PUB , vă invită Duminică 1 Iunie, orele 20:00 la o seară rock , susţinută de BadHead Band din SERBIA. Un concert de rock-parodic şi proiecţie de film ambiental. ….. la nevoie se poate dansa !
Trupa BadHead din Belgrad a luat fiinţă în anul 2011, în urma unui proiect de suflet a leaderului trupei Igor Maltaric. Începuturile lor a fost o extensie experimentală după zona post-rock şi metal/rock a trupei STIHIA ( din Belgrad), leaderul fiind acelaşi. Inspirat de a şaptea artă, proiectul de rock-parodic, decupează ca lait-motiv starea emoţională indusă din pasaje de filme cu tentă psihologică, şi-a găsit linia progresivă şi muzicală într-un areal hard/rock/blues/fusion. Temele-text a părţilor vocale sunt rezumatul unui cuplu anonim care îşi neagă existenţa şi care încearcă în permanenţă să îşi depăşească condiţia de om clişeu. Ritmul şi linile melodice conduc o natură parodică, pe alocuri piperată de fusion cu încărcătură de note atmosferice, alias un univers paralel celui pământean. Concertul:”MOJO” este o parodie muzicală textuală care urmăreşte evoluţia unui cuplu de tineri, sufocat de natura aglomerată a unui oraş, pornesc în aventură, găsind o hală părăsită unde trăiesc imaginar ca nişte emigranţi pe o altă planetă.

Meniu:
– electric-bones-love-fusion de recompunere-spicy space- atmospheric notes-jazzy voice-film ambiental
Vă aşteptăm cu drag KAROLINA AUGUSTA PUB , STR. C. DAICOVICIU, NR. 9 ”

PRETUL BILETULUI ESTE DE 20 LEI

Trupa Badhead din Belgrad a luat fiinţă în anul 2011, în urma unui proiect de suflet a leaderului trupei Igor Maltaric – o extensie experimentală după zona post-rock si metal/rock a trupei STIHIA ( din Belgrad), leaderul fiind acelaşi. Inspirat de cea de-a şaptea artă , decupând ca stare anumite pasaje din filme cu tentă psihologică, şi-a găsit linia progresivă şi muzicală într-un areal hard/rock/blues/fusion. Temele-text a părţilor vocale sunt rezumatul unui cuplu anonim care îşi neagă existenţa şi care încearcă în permanenţă să işi depăşească condiţia de om clişeu. Ritmul şi linile melodice conduc o natură parodică, pe alocuri piperată de fusion cu încărcătură de note atmosferice, alias un univers paralel celui pământean. Trupa BadHead, de la înfiinţare până în prezent, a fost pe scenele multor festivale din Serbia şi pe scena a doua festivale de jazz din România. Concertul “RED DESERT-CHARGE ME UP!” este o parodie muzicală textuală a condiţiei umane mult prea îmbâcsită de industrialism şi lucruri derizorii, făcând posibilă evadarea din acest spaţiu.

Componenţa trupei BADHEAD:
IGOR MALTARIC- leaderul trupei, vocal si chitara electrica
VLADAN VASILJEVIC- chitara solo
NIKOLA LAZIC- percuţie
VLADIMIR MARKOS- chitară bass.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments