Fotografie

Concurs de fotografie la CLUJ!

Așa cum bine știți în perioada 13-15 septembrie 2013 va avea loc Festivalul Interbelic în Cluj-Napoca. Cu această ocazie vor avea loc diverse manifestări care mai de care. Nu putea lipsi un concurs foto dedicat pasionaților de fotografie indiferent dacă sunt amatori sau profesioniști. Mai jos puteți găsi regulamentul Concursului de Fotografie al Festivalului Interbelic Cluj-Napoca 2013.

REGULAMENTUL CONCURSULUI DE FOTOGRAFIE AL “Festivalului Interbelic 2013”

Organizatorii concursului de fotografie al “Festivalul Interbelic 2013” sunt: Asociația Ideograma & Asociația Ciorchin.

Condiţii de participare:
– Concursul se adresează tuturor iubitorilor de fotografie.

Durata concursului:
Concursul se desfășoară în municipiul Cluj-Napoca în perioada 13-15 septembrie 2013.

Regulament:
– Sunt acceptate în concurs doar imagini care imortalizează Festivalul Interbelic 2013 – acesta fiind un eveniment conceput de Asociația Culturală IDEOGRAMA pentru a onora realizările umane din perioada cuprinsă între cele două războaie mondiale. Mai multe informaţii găsiţi pe pagina de Facebook:
Concursul se desfăsoara exclusiv pe pagina de Facebook a Festivalului Interbelic www.facebook.com/FestivalulInterbelic
– Pentru înscriere, participanţii pot posta imaginile direct pe pagina www.facebook.com/FestivalulInterbelic cu menţiunea “concurs foto” sau le pot trimite la adresa de mail concursfestivalulinterbelic@gmail.com
– Organizatorii vor posta pe pagina www.facebook.com/FestivalulInterbelic toate imaginile primite la adresa de mail menţionând numele si datele de contact ale autorilor.
– Fiecare participant îşi asumă responsabilitatea asupra conţinutului fotografiilor şi îşi acordă consimţământul pentru afişarea imaginilor pe pagina de Facebook , pe site-ul oficial al evenimentului, precum şi în materialele de promovare ale festivalului şi declară că este deţinătorul tuturor drepturilor de autor.
– Organizatorii nu îşi asumă răspunderea asupra conţinutului imaginilor.
*Se acceptă si fotografii manipulate.

Juriul
– este format din prof. Univ dr. Dorel Gaina, Stefan Socaciu, Radu Salcudean, Toma Tothpal, Szabo Tamas

Premii:
– Marele premiu al concursului (Locul I) un sejur la ski in Franta, locul II un sejur la ski in Austria oferite de www.sfaratours.ro Se vor acorda trei premii constand in carduri cu o valoare de 100 RON si un goody bag cu materiale promotionale Nikon pentru locul I,II si III. Premiile sunt acordate de Yellow Store Nikon (www.yellowstore.ro) din Cluj-Napoca..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments