Copaci cu scaun la cap

_DSC6984Dacă în Cluj sunt tot mai puțini oameni cu scaun la cap, încep să apară în parcul mare scaune prin copaci. A fi bine sau rău nu știu exact, oricum e interesant să vezi și altceva în copacii ciuntiți de aprostu. Că până să avem o umbră naturală, poate vor face artiștii niște umbră cu scaunele ieșite din uz. ZA 2013 Crossing Borders (Zilele Arhitecturii) au lăsat și un mesaj pe unul din copacii din Parcul Central din Cluj-Napoca:

obiectele noastre netrebuincioase nu se dizolvă, ele se plimbă dintr-un loc în altul, până rămân prinse, în ațe, în cabluri, în păr, în copaci…în loc de lilieci, nuci, bufnițe.

Eu personal sunt pentru artă, totuși reciclările acestea puțin aiuristice nu prea îmi plac. De ce? Păi e doar un loc unde să se pună praful, există riscul să fie rănit cineva atunci când sfoara putredă se va rupe și praful care se produce de la degradarea scaunelor. Sunt curios dacă vor dispune dispărea după ce se termină Zilele Arhitecturii. A mai scris despre subiect și Ovidiu Blag. Voi ce părere aveți?

_DSC6982

_DSC6977

_DSC6981

Dacă aveți probleme cu unii cântăreți agasanți puteți folosi un scaun:)) Sau dacă vreți să vedeți niște oameni cu scaun la cap la propriu vizitați Cufărul cu Amintiri.

 

 

(Visited 44 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Ideea ne-a venit in contextul temei generale a ZA si din cat ne-am documentat noi nu am gasit alte instalatii la fel. Insa, luand in considerare ca materia prima folosita, mobilierul, este una universala este posibil sa mai fi existat abordari din aceeasi gama. Ce activitati urmeaza? Pana in data de 15 mai cand vor incepe in mod oficial Zilele Arhitecturii vom organiza periodic mai multe evenimente de mica anvergura in spatiul public al Clujului. Urmatorul se va desfasura weekendul acesta, 6-7 aprilie, in mai multe locatii din centrul istoric, locatii pe care ii invitam pe clujeni sa le… Mai departe»

[…] Dacă vorbiți la telefon și vreun afon vă deranjează la culme, vedeți în filmulețul de mai sus cum puteți pune un țigan pe mute cu un scaun. […]