Craciun Fericit!

chirstmas_tree_cork_brad_ecologic_dopuri_pluta_cuibus_transilvania

Dacă în fiecare an preferam un brad cât mai mare de 2m şi mai argintiu, anul acesta am optat pentru un brad mai reciclat:P. Având în vedere că unul dintre prieteni a făcut mai multe analize pe dopurile din plută sau din material plastic, m-am gândit să le refolosesc să nu ajungă la groapa de gunoi aiurea. Astfel m-am apucat să fac un mic brăduleț..toți pașii și rezultat îl puteți vedea mai jos.

brad_ecologic_reciclat_cuibus_transilvania

Pentru realizarea bradului din dopuri de vin am folosit 188 dopuri de plută sau din material plastic, diverse accesorii de la lanterne, beculețe, mici globuri, o sticlă de Timișoreana, pistol de lipit la cald, alcool medicinal 90%.

beculete_brad_ecologic_reciclat_cuibus_transilvania_Eco

Sticla de bere a fost curățată de etichete, apoi degresată cu alcool pentru a putea lipi mai usor beculețele și dopurile.
Sticla o puteți lăsa cu bere..așa aveși o sticlă ascunsă la nevoie când nu vă lasă nevasta să băgați o berică:)) Dacă nu puteți să puneți țuică sau ce vă place. Eu am lăsat-o doar cu apă pentru a avea un brad mai stabil.

Apoi am pus beculetele, după care am început să lipesc dopurile cu pistolul și apoi să adaug globuri de ciocolata, globuri mici de sticlă și alte accesorii de la lanterne. Imaginația și obiectele care le aveți la dispoziție pot duce la un brad eco și care arată foarte bine. Eu sunt foarte mulțumit bradul eco de anul acesta.

În aproximativ 3 ore am reușit să termin bradul reciclat pe care îl puteți vedea mai jos. Vă place?

 brad_craciun_ecologig_reciclat_christmas_tree_recycled_cuibus_transilvania

 

CRĂCIUN FERICIT TUTUROR!

Dacă vreți să vă delectați ochii și cu alți brazi de Crăciun reciclați sau alte obiecte din dopuri de plută am cautat pentru voi mai multe linkuri:

makeminewine.wordpress.com

marvelouslymessy.com

bestpsdtohtml.com

blog.ecoetsy.com

creativelyrecycling.com

noblepig.com

frostmeblog.blogspot.com

– recyclart.org

– blog.onxwine.com

– flickr.com

indiefixx.com

marvelouslymessy.com

drvino.com

 

 

 

 

 

 

(Visited 90 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments