Fuck the system,  Sport

Cristian Verescu, Marius Tuhuţ & Radu Bichis = 0 barat

Sursa foto: spj.org

Oare când vor scăpa iubitorii de sport din România de acești 2 pseudojurnaliști care inventează știri? Oare de ce nu exista un organism care să excludă din branșă astfel de personaje care incită, denigrează și nu aduc nimic bun pentru sport în general..

Ultimele 2 opere le-a adus excludere de la meciurile lui U CLUJ!

Marius Tuhuţ anunță cu surle și trâmbițe: Anchetă internă » Conflictul dintre Walter şi Boştină se continuă în prelungiri, celalalt pseudojurnalist Cristian Verescu e și psiholog foarte fin:  U Cluj îşi demoralizează jucătorii înaintea meciului cu Steaua » Autodistrugere înainte de derby!, iar Radu Bichis pune cireașa pe tort cu Mereu în genunchi în faţa lui Gigi! » U Cluj – Steaua pune faţă în faţă doi patroni prieteni buni… no comment.

Mergeți la cancan sau la libertatea sau schimbați-vă domeniul de activitate deoarece iubitorii de sport nu vor mizeriile voastre!

Oricum mă bucură faptul că un singur club din România ia atitudine față de aceste personaje, acesta este Universitatea Cluj care le-a retras acreditările tuturor jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor: așa cum se poate vedea în comunicatul de pe site-ul oficial: FC Universitatea Cluj revine cu decizia de a anula acreditarile jurnalistilor Gazetei Sporturilor la meciurile “Sepcilor rosii” de pe teren propriu, precum si interzicerea accesului acestora la evenimentele organizate de catre club. Din pacate, jurnalistii mai sus mentionati continua sa publice informatii care incearca sa creeze o stare de tensiune in sanul echipei, mai ales inaintea unor partide importante, la fel cum s-a intamplat si in turul campionatului.

RESPECT!

Până când cluburile nu vor lua atitudine față de aceste știri mizerabile nu vom reuși să scăpăm de personajele care distrug jurnalismul sportiv și mai mult sportul românesc!

Ar trebuie să se formeze o asociație independentă care să elimine aceste specimene din presa românească, deoarece tupeul miticesc nu mai are limite..

Oricum le dedic următoarea piesă..poate vor înțelege ceva din ea dacă despre etica din jurnalism nu știu nimic:

 

Amin!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments