Advertising

Cu aparatele de muls vaci, calea catre profit este mult mai usoara

Aparatele acestea de muls vacile au inceput sa fie dotari de baza intr-o ferma de vaci, al carei profit se bazeaza pe cat lapte se vinde si cat costa intretinerea fermei. La un efectiv de aproximativ 20 de vaci, cat este necesar in medie pentru ca o ferma de familie sa asigure un trai decent, mulsul manual este o pierdere de vreme, nu neaparat costisitoare, cat neproductiva. Poate si costisitoare, daca trebuie cateva perechi de maini dibace care sa mulga zi de zi vacile din ferma. Nu mai sta pe ganduri si alege aparatele de muls vaci din magazinele de specialitate!

Aparatele de muls vaci va ajuta sa va dezvoltati afacerea

Cresterea efectivului de vaci inseamna prosperitate, dezvoltare si chiar si stabilitate. Una este sa ai 20 de vaci si alta este sa maresti numarul la 30 de vaci, cantitatea de lapte zilnica va spori cu 50% si cel mai probabil veniturile in plus vor fi mai mari decat investitia in 10 vaci plus in modificari efectuate in sala de productie a laptelui.

Da, cheltuieli vor fi, dar pentru a obtine maximul de la vaci, trebuie (inca) un aparat de muls vacile. Altfel, timpul pierdut cu mulgerea manuala a celorlalte 10 vaci nou aduse inseamna si lapte de calitate mai slaba, si neglijarea altor aspecte precum gasirea de solutii, spre exemplu solutii de alimentare mai buna cu curent electric fara ca factura sa creasca. Asadar, un aparat de muls vaci netezeste calea catre profit.

Ce fel de aparate de muls vaci se gasesc in mediul online?

Pentru ca vacile sunt animale care necesita prezenta umana daca fermierul doreste sa obtina foloase de pe urma lor, fermierul isi gaseste cu greu timp sa se duca pana la oras si sa caute in magazine aparate folosite pentru mulsul de vaci care sa ii si convina. Numai cheltuielile cu deplasarea si caratul, si deja incepe sa nu merite investitia.

Dar solicitarea unei oferte in mediul online este cu totul si cu totul altceva. Site-ul Fermierulafacerist.ro infatiseaza clar mai multe variante de aparate de acest tip, si pentru fiecare dintre ele exista posibilitatea solicitarii unei oferte de aparate de muls vaci, care sa fie obtinute la pret bun:

  • Aparate Double Milka, pentru 2 x 10/12 vaci pe ora (2 statii si 5-6 minute sesiunea de mulgere)
  • Aparate Mini, adica aparate Double Milka dar cu un singur post
  • Galaxy, cu sistem anti-refulare a laptelui; de asemenea disponibile si in varianta cu 1 singur post
  • Aparatele Milee, daca un vitel doreste sa suga la o vaca; adica se poate anula un manson, la nevoie
  • Sistem de muls 4-6 vaci odata, cu nivel, cu sistem de spalare automata, si cu un sistem de pompare a laptelui

Un aparat de muls vaci aduce numai avantaje. Bineinteles, este o rotita dintr-un intreg sistem, pentru ca ferma se bazeaza si pe hala, si pe utilaje de racire a laptelui, si pe ustensile, si de garduri care sa imprejmuiasca zona de pasunat. Dar peste tot in Uniunea Europeana, aparatele de muls vaci sunt prezente. De ce sa nu fie si in Romania?.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments