Cu ce ne hranim pisicutele

petpal_cuibus_blog_Transilvania_romaniaÎn ultimii ani românii și-au cumpărat multe animale de companie de talie mică, medie sau mare. Cele mai achiziționate animăluțe sunt câinii, pisicile sau animalele de acvariu ca pești exotici, broaște țestoase șa. Pisica a ajuns astăzi  unul dintre cele mai populare animale de companie al omului. Aceasta este prezentă în mai toate zonele lumii, ajungând să fie admirată pentru firea independentă și iubită pentru dragălășenia și delicatețea pe care le afisează zi de zi. Pisica domestica are în același timp și o serie de nevoi pe care noi, ca prieteni-stăpâni, încercăm să i le satisfacem. Noi suntem cei care îi putem oferi hrană de calitate, ne putem ocupa de igiena și sănătatea acesteia, și desigur tot noi îi putem oferi un mediu cât mai propice pentru dezvoltarea ei naturală. Din nefericire mulți iubitori de animale nu au cunoștințele necesare pentru îngrijirea acestora. De multe ori aceștia consideră că hrana cea mai bună sunt resturile care rămân de la alimentația umana. Dar nu este așa, fiecare animal are nevoie de o anumită hrană, iar ultimele cercetări din domeniul nutriției animale au adus un plus în ceea ce privește apariția unor produse complexe pentru hrana animalelor de compania și desigur și a pisicilor.

Pet Pal este un shoponline deschis non-stop care ne oferă posibilitatea să comandăm hrana pisici, hrana câini, accesorii pentru pisici, păsari, pești, rozătoare sau reptile, la prețuri foarte avantajoase.

În același timp la Pet Pal, pet shop online, găsim și o gamă variata de hrană pentru animale de la producători renumiti precum Acana, Bosch, Purina, Orijen, Royal Canin și multi alții.

Pentru pisicile nostre putem să achiziționăm hrană umedă sau uscată. Hrana uscata pentru pisici are o serie de avantaje cum ar fi prețul mult mai mic, comparativ cu hrana umedă și o dentiție mult mai curată a pisicilor care servesc un asfel de meniu zi de zi. Totuși avem și niște dezavantaje în cazul în care ne hotărâm să achiziționăm o astfel de hrană pentru pisicile noastre, hrana uscată conține conține pînă la 10% apă, iar pisica hrănită exclusiv cu aceasta trebuie să-și ia necesarul de apă din altă parte. De aceea, poate cea mai bună varianta pe termen lung este combinarea hranei uscate cu hrana umedă pentru a avea o alimentație cât mai sănătoasă pentru animalul nostru de companie. Tot pe acest site putem găsi diverse recompense penru pisici, diverse produse pentru îngrijirea acestora, accesorii variate, ca de exemplu litierele, castronasele pentru apa si mancare, culcusurile si custile pentru transport.

Pentru divertismentul pisicilor, pe de alta parte, exista o intreaga gama de jucarii, care de care mai colorate si mai pufoase, sau ansambluri de joaca acoperite cu sisal, adevarate parcuri de distratie pentru animalele noastre favorite.

Pe site-ul  www.PetPal.ro perodusele comandate sunt livrate oriunde în țară, pentru București și județul Ilfov livrarea gratuită pentru comenzi a căror valoare depășește 80 de lei.  Pentru comenzi cu valoarea sub 80 lei, se percepe o taxa de transport de 9.99 lei. Timpul de livrare a produselor comandate este de aproximativ 1-4 zile lucrătoare, în funcție de cantitatea produselor disponibile în stoc sau la furnizori. Livrare în 24 ore în toată țara.

(Visited 70 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments