Cum am scapat de sfarsit..

sfarsitul_lumii_cuibus_21_decembrie_2012

Photo by: Urszula Tylewicz

Cum mania asta cu 21 decembrie a cuprins toată lumea am “căutat” și eu soluții să vedem ce se poate face pentru a scăpa.. Mania asta cu sfârșitul lumii nu e întâmplătoare, în perioadele de criză sau când apar nemulțumirile maselor ele își doresc o resetare a vieții pe Terra. Din fericire nu e cum vrea Omul întotdeauna și regulile Universului sunt mult mai inteligente și mai puțin egoiste decât ale oamenilor. Nu mi-am făcut buncăr să mă ascund ca șoarecii, din contră ieri împreună cu colegii din Cesena a fost organizat un prânz de adio înainte de vacanță, între profesori, doctoranzi, cercetători..o haleală și o beută, că de vorba aia să murim cu burta plină nu?

 ciordales_timisoreana_cuibus_Nicolò_Dellarosa_sechestra_Timisoreana..

Nicolò Dellarosa sechestra o Timisoreana..

Virusul berii din Transilvania a ajuns și la italieni, iar Timișoreana curgea valuri, iar Peroni, Moretti și alte mărci locale au rămas neatinse (poate le vom destupa după 21 și alea:P dacă vom scăpa).

la_haleala_alba_ana_vito__francesca_cuibus

Alții băgau niște foccacia de la mama ei, niște pizzette bune făcute în casă și alte preparate din zonă.

Apoi am căutat alte metode să vedem ce mai putem face..uite că mi-a picat în mână un ziar românesc Ora României cică. Am mai citit mai demult acest ziar și părea destul de serios, dar astăzi am dat de o grămadă de anunțuri de 2 bani. Mai jos puteți vedea câteva dintre ele.

taica_vasile_cuibus_ora_romaniei

Oare pe acești “zei” îi controlează cineva?

tamaduitori_sarlatani_profitori_tigani

maica_diana

Fiscul ajunge și pe la ei sau doar pe la oamenii cinstiți merg și dau amenzi? Până când românii încă mai cotizează la astfel de tămăduitori nu se va schimba nimic. În loc să dea banii la astfel de șarlatani mai bine ar încerca fiecare să-și schimbe singur viața.

CARPE DIEM!

p.s. îi 21.12.2012 și încă mai e viață pe TERRA!

(Visited 15 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments