Advertising

Cum conduci legal o masina, fara sa-i schimbi cauciucurile si sa platesti rca

Stiu ca astepti de cand ai plecat din tara sa treaca timpul si sa vina Craciunul sa te intorci acasa, dar acum s-au strans o multime de probleme. De pilda masina personala cu care ar putea veni cineva sa te ia de la aeroport nu are nici cauciucuri de iarna, nici taxele si asigurarile platite.

Cand suni si rogi cunoscutii sa vina sa te ia cu autoturismele lor iti marturisesc ca si ei au aceeasi problema. Dar de inchirieri masini  aeroport Otopeni nu ai auzit? Masinile lor au si taxele platite la zi si rca si toate verificarile, plus cauciucuri de iarna. Poti inchiria o masina pentru toata perioada vacantei (nu este deloc scump) si ai transportul asigurat sa iti vizitezi toate rudele si sa faci aprovizionarea de sarbatori.

Cum? Sunteti multi si mai aveti si bagaje? Foarte bine! Rezolvati totul cu inchiriere microbuz Bucuresti. Alegeti masina in functie de numarul de persoane si de bagaje. Este bine sa stii ca toate masinile, indiferent de capacitatea, lor sunt foarte curate, atat la interior, cat si la exterior, bine intretinute si verificate, astfel incat poti circula de drag cu ele.

Aceste servicii deosebit de utile s-au extins in principalele orase ale tarii, adica acolo unde exista aeroporturi, asa ca poti lua legatura si cu firma de inchirieri masini Cluj. Te-ai gandit cat de confortabil este sa stii ca la aterizare cineva se prezinta cu o masina buna la aeroport, ca este dotata cu tot ceea ce este necesar si nu esti pasibil de amenda din cauza starii tehnice a acesteia si ca ti-o incredinteaza sa te duca oriunde ai nevoie?

De servicii rent a car oricine are nevoie, pe distante mici sau mai mari.  Fie ca avem de rezolvat o urgenta, cand masina noastra nu este disponibila ( o excursie, o nunta, un eveniment in familie), fie ca trebuie sa ajungem la un interviu de angajare sau la serviciu, cu ajutorul acestor firme obtinem in mod oficial  o masina, care este garantata pentru trafic fiindca indeplineste toate conditiile tehnice si legale, iar daca respectam toate legile nu vom primi amenda..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments