Turism

Cum gasim un hotel cu preturi bune pentru cazare si servicii

De cate ori avem treaba in capitala tarii si suntem nevoiti sa ramanem in oras mai multe zile, cautam cu disperare un pret bun pentru cazare Bucuresti, stiut fiind faptul ca este destul de dificil sa gasim conditii bune la un cost mic, in micul Paris. In general, in capitala tarii standardele sunt mai ridicate, dar si preturile sunt pe masura. De aceea nu este deloc usor sa gasim un hotel care sa fie situat cat mai central si care sa ofere  clientilor sai conditii de cazare de 4 stele la preturi rezonabile, precum si o suita intreaga de facilitati si beneficii.

In functie de scopul deplasarii dumneavoastra, criteriile de selectie pentru hotel pot sa difere. De exemplu, daca va deplasati de placere si vreti sa va relaxati in micul Paris este firesc sa doriti sa gasiti un hotel care sa va ofere cazare in camere recent renovate, cu dotari si servicii de ultima generatie (televizor LCD, aer conditionat, Wi-Fi, room service, minibar in camera etc), precum si cu mobilier nou si relaxant, dar la preturi rezonabile. In acelasi timp cautati un hotel care sa va ofere  posibilitatea de a beneficia si de servicii oferite de companii partenere ale hotelului, cum ar fi sala de fitness, sauna, piscina, coafor, masaj, baby-sitting sau spalatorie. La fel de important este si restaurantul hotelului, deoarece este ideal sa gasiti meniuri extrem de variate, ce pornesc de la bucate traditionale romanesti, dar includ si cele mai selecte delicatese dedicate cunoscatorilor.

Daca insa calatoriti in interes de serviciu si aveti nevoie sa si lucrati de la hotel sau sa organizati intalniri de afaceri cu diversi clienti, criteriile dumneavoastra vor fi cumva mai specifice, deoarece veti dori sa beneficiati de anumite servicii specifice, cum ar fi optiunea de ticketing si posibilitatea de a rezerva bilete pentru diverse mijloace de transport, restaurante sau evenimente culturale, seif in camera sau la receptie, expedierea si receptionarea de documente in format electronic, transfer la aeroport, ghid turistic bilingv, servicii interne si internationale de curierat si telefonie, etc.

Din fericire exista un astfel de hotel, situat foarte aproape de cele mai importante repere culturale din Bucuresti, si nu numai, care reuseste sa ofere clientilor sai conditii de cazare de 4 stele la preturi rezonabile, precum si o suita intreaga de facilitati si beneficii, menite sa satisfaca chiar si cerintele celor mai exigenti clienti. Este vorba de Hotel Decebal sau DBH Bucharest, ce este situat pe Bulevardul Barbu Vacarescu si care intruneste toate criteriile enuntate anterior.

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments