Advertising,  Auto & Moto

Cum imi aleg masina

cum_alegem_masina_anvelopeCei care iubesc motoarele, se pregatesc pentru examenul teoretic facand chestionare auto pentru moto. Cei care iubesc masinile, se pregatesc pentru exemenul teoretic facand chestionare auto categoria B.
Din moment ce te-ai pregatit bine, din moment ce ai luat cu bine proba teoretica deoarece ti-ai dat silinta cu adevarat si ai facut zilnic teste auto categoria B, din moment ce ai trecut cu bine proba practica, probabil e momentul sa te gandesti la achizitionarea unei masini.
Pentru inceput, ceea ce trebuie sa faci este sa iti stabilesti un buget. E cel mai intelept inceput. Trebuie sa stii in mod clar de ce suma dispui, ca sa stii spre ce timp de masina sa te indrepti.
Dupa ce ai stabilit suma dorita, urmatorul pas este acela de a stabili ce caracteristici iti doresti sa aiba noua ta masina. Sunt importante: puterea motorului, tipul de combustibil folosit, greutatea, etc. Stabileste-ti criterii clare.
Mergem mai departe si vorbim de dotarile pe care trebuie sa le aiba viitoarea ta masina. Sunt dotari pe care nu trebuie sa le treci cu vedere, dotari ca aerul conditionat, geamuri electrice, etc.
Masina o poti alege si in functie de marca. Daca iubesti o masina care apartine unei anumite firme, probabil vei incerca sa iti cumperi masina respectiva.
Daca iti cauti o masina, tine cont si de numarul de portiere. Sunt masini in 2 portiere si in 4 portiere. Alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine.
Un ultim aspect foarte important tine de numarul de kilometri  pe care-i are la bord masina. Cu cat masina respectiva are un numar mai mic de kilometri, cu atat mai bine.
Daca vrei sa ajungi sa iti cumperi si tu o masina, incepe pregatirea pentru examenul auto, fa chestionare auto drpciv categoria B si concentreaza-te suficient pentru a invata sa conduci cat mai bine..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments