Turism

Cum ne cautam bilete de avion

praha_praga_cuibus_blog_transilvaniaCăutați bilete de avion? Sunteți printre cinefili? Vă place să vă petreceți timpul liber vizionând cele mai noi filme sau seriale? Vă petreceți timpul cu prietenii discutând despre noile apariții cinematografice?

Cum ar fi dacă ați putea să participați la galele Oscar din 2016, la cea de-a 88 ediție a acestor premii mult așteptate de întreg mapamondul? V-ați simți printre cei norocoși?

Probabil că primul pas pe care ar trebui să-l faceți este să aveți un pic de curaj iar următorul pas este să faceți un city break în Los Angeles, locația galelor Oscar din acest an.

Sunt convinsă că ar arăta ca un vis împlinit pentru orice iubitor de filme din lumea aceasta. Să-ți poți vedea actorii preferați cum pășesc pe covorul roșu, să poți face o fotografie cu ei și de ce nu să iei ca amintire un autograf.

Nu trebuie să aveți impresia că totul este un vis imposibil. Cu ajutorul unui laptop sau a unei tablete puteți căuta zboruri ieftine către destinația dorită de dumneavoastră.

Începem planul pentru o clătorie de neuitat: programați-vă concediul în jurul datei de 28 februarie pentru a putea participa la gala de decernare a premiilor Oscar. Nu trebuie să vă luați în bagaje haine prea groase pentru că temperaturile depășesc 17 grade.

O dată ce ați găsit zboruri ieftine nu trebuie să mai pierdeți prea mult timp și puteți să vă cumpărați deja bilete de avion cu destinația Los Angeles. Nu trebuie să vă îngrijorați că o să bateți atâta drum până acolo doar pentru decernarea premiilor. O să aveți parte de un city break mai atipic deoarece majoritatea turiștilor o fac în Europa.

Ce puteți face în Los Angeles? Vă puteți fotografia cu faimoasele litere Hollywood, puteți vizita parcul “Universal Studios Hollywood” în care puteți participa în spatele scenelor pentru realizarea unui film real cum ar fi: Fast and Furios Supercharged, Transformers The Ride-3D, Shrek 4-D etc. O altă atracție a orașului care nu merită ratată este plaja Malibu unde te poți relaxa și admira Pacificul.

Poți da o fuga la Staples Center și poate ai norocul de a participa la meciul de baschet dintre faimoasa echipa LA Lakers și Chicago.

Merită să-ți cumperi bilete de avion? O dată în viață îți poți face un cadou măreț, o călătorie care să-ți aducă Oscarul vieții tale..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments