Economie

Cum ne facem o firma

Chronax_contabilitate_infiintare_firma_cuibus_blog_transilvaniaTotul este posibil si devine un drum foarte simplu de parcurs atunci cand ai o echipa de oameni ce te pot ajuta si indruma in procesul de infiintare firma. Ai o idee de afacere dar iti este teama sa o pui in aplicare? Poate ar trebui sa stai un pic pe ganduri si sa risti, transformandu-ti visul in realitate.

Drumul meu a inceput acum cativa ani si m-am gandit sa impartasesc experieta mea cu toti incepatorii in afaceri sau de ce nu chiar si cu cei care sunt deja porniti in acest drum anevois dar satisfacator al afacerilor. Totul tine de contabilitate si de modul dumneavoastra de a actiona.

Pasii pentru infiintarea firmei sunt foarte simpli daca ai un specialist si o echipa de profesionisti care sa te indrume si sa nu te pierzi in procesele birocratice de la noi din tara . Nu trebuie sa va faceti griji de contabilitatea generala pentru ca de ea se ocupa cei avizati.

Cand iti spui tie si apropiatilor ca ai o idee de infiintare firma toata lumea o sa fie sceptica si vor incerca sa te descurajeze spunandu-ti ca acest process este anevoios si greu si in cele din urma o sa reunti la idee pentru ca o sa te ingropi in hartii si in aprobari. Dar va spun ca asta este boala tutror cand ii aud pe ceilalti ca vor sa faca ceva, sa materializeze o idee. Foarte greu sa auzi pe cei din jurul tau ca te vor incuraja. De aceea eu am ales sa-mi tin gura inchisa si sa las faptele sa vorbeasca. Am apelat la o echipa de profesionisti si totul a decurs foarte rapid.

Trebuie sa aveti grija la oamenii pe care ii alegeti si ii angajati in firma dumneavoastea. Departamentul de contabilitate constituie un rol foarte important in compania dumnevoastra si de aceea ar trebui sa cautati un profesionist in acest domeniu.

Cand sunteti aproape de final in acest demers puteti apela ca si mine la un workshop companii ca munca in echipa sa inceapa mai special sis a se poata forma o conexiune intre colegi. Totul a fost uimitor din punctul meu de vedere atunci cand am observant legaturile care s-au format intre angajatii mei.

Puteti risca in a va indeplini visul si nu o sa regretati. Aveti incredere!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments