Advertising

Cum sa fii in siguranta

ZIM36-04-250x250_0Am observat că în ultimul timp mai toate scările de bloc, școlile, grădinițele chiar și aleile pietonale din oraș sunt dotate cu supraveghere video. Necesitatea și utilitatea lor în unele cazuri este ridicată.

Dacă ai de gând să achiziționezi o astfel de cameră trebuie să te gândești ce anume monitorizeaza și cât de mult merită investit în calitatea ei: tipul lentilei, rezistența la diferența de temperaturi, sistem infra roșu, sistemul de realizare a luminozității etc. Ține cont de toate aceste caracteristici atunci când o să îți comenzi.ro o cameră de supraveghere video și sunt convins că nu ai cum să dai greș.

Eu doresc să îmi montez un sistem de supraveghere la sediul firmei. Trebuia să fac acest pas mai demult dar mi-a trebuit ceva timp să-mi dau seama de adevărata necesitate a unui astfel de sistem. Nu am lucruri de valoare în sediu, nu țin banii în sediu dar până la urmă cred că este adevărată zicala cu mai bine să previi decât să tratezi.

Ca totul omul degrabă am fugit la laptop să caut informații de la alți utilizatori de camere de supraveghere să văd cum merge treaba, dacă sunt mulțumiți și cât de mult ar trebui să investesc în așa ceva. Am găsit răspunsurile la toate întrebările pe care le aveam în cap vis-a-vis de camere de supraveghere.

Mi s-a părut de-a dreptul interesant că nu îmi trebuie o autorizație din partea unei insitituții a statului, că pot vedea ce se întâmplă în timp real chiar de pe telefonul mobil și am la dispoziție toate datele exacte pentru momentul în care îmi doresc să verific ceva anume într-un anumit punct. Am ales camere de supraveghere de exterior și pentru asta am achiziționat una cu infraroșu pentru că pe timp de noapte îmi redă o calitate a imaginii la fel de bună ca cea de pe timpul zilei. Evident, v-am amintit și mai sus, trebuie ținut cont de rezistența la diferențele de temperatură iar o cameră de supraveghere pentru exterior funcționează foarte bine între temperaturile de +50 grade și -10 grade Celsius.

Mă bucur că am făcut această achiziție pentru sediul firmei mele, mi-a adus un plus de siguranță și liniște.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments