Consumatori,  Fuck the system

Cum sa pierzi o ora din viata prin bancile din Romania – UPDATE

2013-12-27 11.41.46Ne-am hotărât cu niște prieteni să mergem câteva zile într-o țară din Europa, în Cehia mai exact, și astfel vroiam să achiziționez ceva coroane cehești să am la mine având în vedere că nici cehii nu au trecut oficial la euro, deși în unele locații se mai poate plăti și cu această monedă. Toate bune și frumoase și pornesc pe Calea Florești să caut coroanele…intru la prima victimă BRD-ul, care de când mă știu are servicii de rahat, nici astăzi nu a ieșit din acest șablon, desigur. Era doar o caserie deschisă, așa că aveam vreo 5 persoane în fața mea. Cum mă respect, și deci îi respect pe ceilalți, nu m-am băgat ca țăranul în față să întreb de valută, am așteptat frumos la rând. Toate bune și frumoase până ajung la mamelucul de la ghișeu, ah scuze domnul de la caserie care îmi spune cu nonșalannță că NU SE POATE!!! Îmi păstrez calmul din fire și îi arăt pe panou, dumneavoastră aveți scris că vindeți coroane cehești la prețul de 0,17 bani..păi știți alea sunt doar informative…CUMMM??? Păi domnule dacă vroiam să văd cursul valutar nu stăteam la coadă 30 de minute, mă uitam pe internet și aflam singur! Intră el bățos: păi nu avem, trebuia să sunați să faceți rezervare!!! WTF???? De când un simplu schimb valutar a devenit hotel și trebuie să fac rezervare??? În ce țară lui pește prăjit trăim? Foarte bine i-am zis o să trimit poliția și inspectorii OPC pe dumneavoastră că duceți în eroare clienții și am pierdut și 30 de minute din viață stând la coadă! Automat am sunat la OPC pentru a informa asupra acestor ilegalități care sunt la filiala BRD de pe Calea Florești din Mănăștur, Cluj-Napoca.

Mai acolea este un BCR..aceștia nu aveau afișat coroanele cehești la schimb, deci plec bucuros oarecum că sunt și bănci care nu vând gogoși,  și nu am trebuit să pierd timpul să primesc iar un NU SE POATE!

Bun nu a mers cu shit BRD..merg la Banca Transilvania..că deh e bancă locală și mă aștept să fie servicii mai bune..Clar știu că mă amăgesc singur deoarece de 2-3 ani serviciile Băncii Transilvania sunt cele mai proaste de pe piață, dar încerc totuși. Iar mă uit pe panoul electronic să văd dacă au coroane cehești..bucuros că cică au, iar stau la coadă 3 persoane în fața mea..

Aștept iar frumos și îmi vine rândul, îi spun frumos că vreau niște coroane și iar primesc un  NU SE POATE, NU AVEM! Îi explic și la doamna dacă cumva nu vede că pe afișier este trecută că au de vânzare. Îmi zice că e schimb valutar..și acela e doar cursul..păi bun e curs dar eu nu stau la coadă să văd un curs valutar și să îmi ziceți că nu aveți valutele afișate acolo. Fiți atenți ce răspuns primesc apoi: Păi da aveți dreptate, dar trebuia să vă băgați în față să mă ÎNTREBAȚI DACĂ AVEM VALUTĂ!!!! WTF trebuie să fiu mârlan să intru în fața tuturor, să primesc niște înjurături binemeritate de la cei care stau la coadă și să întreb dacă au valută și de care? Ce servicii de rahat există în țara asta! Iar hop cu reclamația la OPC și merg mai departe..poate poate voi găsi o bancă care nu mai vinde gogoși și care vinde produsele pe care le afișiază frumos și pe care le promovează peste tot.

Să auzim numai de bine și Vacanță Plăcută în continuare!

UPDATE!

În urma sesizării mele la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj mi-au confirmat cele afirmate mai sus și au dispus sancționarea contravențională a agenților economici în cauză fiind dispuse măsuri de intrare în legalitate. Mă bucur că totuși se mai poate face ceva în România dacă ai atitudine și nu te lași călcat în picioare. Vă recomand să nu vă lăsați călcați în picioare și să reclamați orice ilegalitate întâlniți și încet, încet societatea românească va reintra în normalitate!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments