Cupa Davis pentru Viitor

Captură foto: frt.ro

Vicepreședintele Federației Române de Tenis și căpitanul nejucător al echipei României de Cupa Davis, Ciprian Porumb, se află în aceste zile la București, unde va modera, împreună cu Ovidiu Popescu, Antrenor Federal Coordonator, o întâlnire cu privire la proiectul “Cupa Davis pentru Viitor” desfășurat sub egida FRT.
În cadrul acestei întâlniri, la care vor participa deopotrivă sportivi, părinți și antrenori, vor fi discutate aspecte specifice referitoare la eficientizarea activității sportivilor aflați în atenția acestui proiect, precum și identificarea modalităților de sprijin adecvate nevoilor sportivilor și echipelor lor de pregătire. Întâlnirea este programată miercuri, 21 noiembrie, de la ora 13:00, la Centrul Național de Tenis.
De asemenea, Ciprian Porumb se va întîlni la București și cu trei dintre jucătorii români de Cupa Davis aflați în aceste zile în capitală, Adrian Ungur, Victor Hănescu și Marius Copil. Împreună cu aceștia, căpitanul de Cupă Davis al României va purta discuții despre meciul cu Danemarca, pe care țara noastă îl va găzdui în perioada 1-3 februarie 2013. Mai menționăm faptul că Ciprian Porumb a început deja preparativele pentru întâlnirea România – Danemarca din Cupa Davis, aflându-se în permanență în contact cu jucătorii, pentru a alinia la start o formație competitivă.

(Visited 14 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments