Love you Romania,  WWW

Curs de limba romana

Sursa foto: Curs de Limba română

Întâmplător am dat de acest site interesant cu informații gratuite despre limba română. Cred că e mai mult decât util pentru cei mici la început de drum și care mai mult folosesc în aceste zile calculatorul. Acest curs on-line se adresează tuturor celor care îşi doresc să dobândească sau să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba română.
Accesarea modulelor este gratuită şi se urmăreşte stimularea capacităţii de întelegere, de dialog şi de asimilare a unei pronunţii corecte în limba română.

Cele 30 de lecţii ce vă sunt puse la dispoziţie sunt structurate în funcţie de gradul de dificultate şi acoperă nivelurile A1 până la B1 conform cadrului european de referinţă.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial – Curs de Limba română.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
fanu

Va rog foarte mult sa ajutati pe acesti oameni care lupta impotriva unui tiran. Nu cred ca in acest caz conteaza apartenenta politica a primarului ci inumanul de care da dovada. Daca nu puteti sprijini distribuiti mesajul mai departe. Poate cineva totusi face ceva. Va multumesc pentru sprijin! Buna ziua, Avand in vedere articolele de presa aparute in legatura cu scandalul provocat la Hateg de catre primarul Nicolae Timis, precum si explicatiile mincinoase date de acesta, va prezentam mai jos punctul nostru de vedere, avizat si argumentat(drept la replica):1.contractul de comodat pe 5 ani –in atasament. Faptul ca Primaria din… Mai departe»