Externe

Cutremurul din Japonia = 11 septembrie II!


Așa cum aminteam în postul “Cutremurul din Japonia și manipularea” cred tot mai mult că atât cutremurul cât și tsunami-ul au fost plănuite de americani, care ajungând la fundul sacului, aveau nevoie cu disperare de încă un bum similar cu cel din 11 septembrie. Nu mai puteau să-l repete în SUA că nu mai erau credibili, așa că s-au gâdit să lovească în “amicii” lor mai puternici, japonezii. După bumul cu tsunami și cutremurul, așa cum mă așteptam urma atacul asupra vreunei țări care încă nu e controlată de masonerie. Așa s-a și întâmplat și asistăm la măcelul autorizat de ONU, care autorizează războaie pentru resure naturale nu pentru oameni. De ce ONU nu autorizează intervenții în tări unde chiar există sclavie și exploatare??? Pentru că nu le iasă nimic! Păcat că și noi ne băgăm iar ca musca în lapte din cauza idiotului de base si handicapsații din PDL intrând în acest război care nu ne aparține. Fuck Base & co!

Oricum e păcat că iarăși vor muri oameni nevinovați atât în Japonia cât și în Africa de Nord, pentru interesele meschine ale jegurilor de americani.

Sper totuși ca Gheddafi să reziste cât mai mult și să le facă viața un calvar americanilor.

FUCK SUA! FUCK NATO!

Surse info:

mediafax.ro

atena3.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
bogdan

Keep dreaming…

bogdan

Daca esti asa convins de faptul ca cutremurul a fost produs intentionat, poti ca crezi ca HAARP a trimis unde radio cu o 1 milion de watt putere pana in ionosfera ca mai apoi acestea sa se intoarca pe pamant si sa distruga tot fara ca niumeni sa fi sesizat asta? (nimeni= alte guverne, laboratoare, statii de cercetare).

CHIAR CREZI ASTA?

theodorro

Cand aud teorii din astea conspirationiste ma gandesc direct la prezicerile lui Nostradamus……Acestea in functie de ce se intampla si de cine le interpreteaza pot sa sune intr-un fel sau in altul… La fel si cu cutremurul, Japonia, tsunami-ul…dupa ce s-a intamplat e usor sa-ti gasesti chestiile care-ti convin si sa le potrivesti in a-ti sustine o parere sau alta. Faza aia ….ca o zis japonezul ca pentru ca a zis reporterul nu stiu ce s-a produs cutremurul….e un exemplu….. In japonia sunt o gramada de cutremure pe an asta-i o realitate…si eu pot sa scriu acuma pe blog….pentru ca… Mai departe»

bogdan

prin italia, cel putin deocamdata nu….

bogdan

Romanaii s-au indoit mereu dupa cum bate vantul, ba cu nazistii, ba cu rusii, acuma cu onu si nato, deci base&co nu au chiar nimik de aici!
Intrebarea mea e: Ce castiga americanii din “afacerea” cu tsunami-ul?