Advertising

Dansul – pasiunea ce te ţine viu

258354_10150205756278259_2646210_oÎncă din cele mai vechi timpuri oamenii au căutat activităţi care să îi binedispună, în ziua de astăzi oamenii caută activităţi care să îi relaxeze. Da, într-adevăr trăim într-o lume nebună. O lume în care toţi alergam după nimicuri general valabile, nimicuri care pe moment par importante, dar o dată cu trecerea timpului ne dăm seama că pierdem timpul.
Dacă ar fi după mine, aş spune că alergam după fantasme. Şi în alergătura asta a noastră uităm de lucrurile care într-adevăr contează, uităm de un zâmbet ştrengăresc oferit unui străin, uităm de o floare oferită unei persoane dragi şi de o îmbrăţişare oferită persoanei dragi. Uităm de seară în care am dansat până dimineața. Uităm de momentele frumoase petrecute sub clar de lună.
Uităm, de fapt să facem ceva pentru noi căci suntem prea ocupaţi să facem altceva pentru alţii.
De multe ori zic că omenii ar trebui să îşi acorde mai mult timp, să se cunoască pe sine şi să înveţe să se aprecieze, să facă lucruri pentru ei şi pentru cei din jurul lor. Să participe la un curs de dezvoltare personală sau să ia parte la câteva cursuri de dans la o scoala de dans din Bucuresti. De ce să te înscrii la un curs de dans? Pentru a te relaxa şi învaţă în acelaşi timp, pentru a reuşi să elimini tot stresul acumulat într-o zi grea de muncă într-un mod creativ şi inovator. Pentru mai multe detalii despre cursurile de dans stop and dance.
Învaţă să îţi dedici timp şi ţie, să te preocupi de sănătatea ta şi de bună dispoziţia ta şi cea a celor din jurul tău. Învaţă să faci lucruri şi pentru tine nu doar pentru alţii. Învaţă că timpul trece şi nu se mai întoarce, şi că unele lucruri se învaţă în timp – căci doar el ne poate arăta ce e bine, dar unele se învaţă „acum” căci o dată cu trecerea timpului ne va fi mult mai greu.
Învaţă să dansezi break dance sau vals. Învaţă să te exprimi în cât mai multe feluri, prin cuvinte, prin fapte, prin gesturi. Învaţă să înveţi totul la timp. Aşa e cu şi dânsul, trebuie învăţat la timp. Nu spune nimeni că nu îl poţi învăţa şi la o vârstă înaintată, dar cu toate astea el nu va mai fi la fel, nu îl vei mai simţi la fel. Nici ocaziile în care ai şansa să dansezi nu vor mai fi la fel să nu mai vorbim de faptul că nu vei mai putea executa toate mişcările pe care ţi le-ai dori.
Toate se învaţă în timp, şi toate au un scop. Dacă îţi place dânsul nu uita să dansezi în fiecare zi, dacă nu ştii cum să o faci mergi la o şcoală din dans din Bucureşti. Dacă vrei să afli mai multe despre cursurile de dans click aici.
Învaţă să înveţi că toate se învaţă în timp. Şi că dânsul nu are vârsta, poţi dansa oricând şi oriunde totul e să ai melodia potrivită..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments