Advertising,  Divertisment

Scoala de dans din Bucuresti

stop_dance_studio_cuibus_blog_TransilvaniaCum îi ajută dansul pe copii?

Ca părinte probabil că te întrebi mereu ce să faci pentru copilul tău, la ce cursuri să îl înscrii ca să îl ajuţi să se dezvolte şi să crească într-un mediu plăcut şi armonios. Ei bine, eu îţi pot spune sigur că să îl ajuţi să se dezvolte îl poţi înscrie la unul sau două cursuri de dans. Poţi opta pentru un singur stil de dans sau pentru două stiluri diferite, dar ai grijă să nu îi încarci prea mult programul copilului tău, ştim că e frumos să îl vedem exersând într-un mediu organizat unde este supravegheat în permanenţă, dar să nu uităm că până la urmă este un copil şi nu trebuie să exagerăm cu prea multe cursuri de dans pentru copii.

Cum ajută dânsul la dezvoltarea copilului tău?

Ei bine, în momentul în care ai decis să îţi duci fiul sau fiica la o şcoală de dans din Bucuresti pentru copii deja ai pus o cărămidă da consolidarea lui ca persoană. Căci prin dans copilul tău îşi va dezvolta abilităţile de concentrare, de asemenea îşi va dezvolta muşchii ceea ce va ajuta la creşterea lui armonioasă, îşi va dezvolta şi funcţii importante, precum: coordonarea; forţa; echilibrul și flexibilitatea. Pe lângă toate aceste avantaje copilul tău îşi va dezvolta şi abilităţile sociale, acesta va şti cum să se integreze mai uşor într-un grup nou şi cum să facă faţă schimbărilor. De asemenea îşi va dezvolta şi spiritual competitiv, luând parte la nişte cursuri de dans cu siguranţă el va vrea să arate celor din jurul lui de ce este în stare şi cât de multe poate să facă, şi de asemenea să le arate celor din jurul lui ca el poate să facă mişcările de dans mult mai bine decât ceilalţi colegi ai lui. Cursurile de dans îl vor ajuta pe cel mic şiş a devină responsabil, căci făcând parte dintr-o echipă va trebui să înveţe că ceilalţi din jurul lui se vor baza pe el să îndeplinească anumite sarcini şi el nu se poate sustrage îndeplinirii lor. De asemenea cursurile de dans pentru copii ajuta şi la îmbunătăţirea memoriei celui mic, căci la fiecare curs de dans la care va lua parte va fi pus în situaţia de a învăţa un alt pas, pe care să îl reproducă şi astăzi, dar şi a doua zi. Acest lucru îi va stimula memoria şi el se va strădui să reţină cât mai multe lucruri.

Oferă-i copilului tău şansa de a învăţa cât mai mult lucruri noi, ajută-l să se dezvolte cât mai mult şi cât mai repede căci acest lucru nu îi va aduce decât beneficii pe viitor. Şansa copilului tău este în mâna ta, oferă-i oportunitatea de a face lucruri minunate cu care și tu şi el să vă mândriţi peste ani şi ani. Cursurile de dans sunt o bună oportunitate de a realiza aceste lucruri, alege să îi oferi copilului tău şansa de a fi special, să fie fericit şi încântat de lucrurile pe care le face..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments