De 10 ani exista o fabrica de firme in tara noastra

Doream sa imi fac o firma, dar nimeni nu ma incuraja. De cate ori aduceam discutia despre intentiile mele, cei care prosperau din afacerile lor imi spuneau deschis:

-Pana treci de infiintare dureaza si iti trebuie bani si sa ai nervii tari. Faci zeci de drumuri la institutii, astepti pe la usi, iti lipseste ba una, ba alta de la dosar!

Sa imi spuna si mie ce acte sunt necesare la dosar, nici gand!

Asa, exasperata, am inceput sa caut singura pe internet infiintare firma  si am descoperit lucruri de senzatie.

Exista in Romania Fabrica-de-firme.ro, o adevarata fabrica de firme de succes, care isi desfasoara activitatea de 10 ani.

Am patruns pe site-ul lor si am inteles urmatoarele:

1. Informatiile necesare celor cu spirit intreprinzator care isi doresc sa aiba propria lor afacere se afla aici, la vedere si oricine poate beneficia de ele gratuit.

2.In cazul in care  nu ai timp sau curaj sa alergi singur pentru infiintare PFA reprezentantii firmei prezentate mai sus iti stau la dispozitie si in 3-7 zile iti prezinta dovada infiintarii, daca indeplinesti urmatoarele conditii elementare: le pui la dispozitie actele necesare si banii, semnezi contractul de prestari-servicii prin care accepti sa te reprezinte in fata institutiilor statului.

3. Daca nu ai studii corespunzatoare domeniului ales, care sunt obligatorii in cazul infiintarii unui PFA, le poti solicita infiintare SRL.

In lista serviciilor pe care le ofera se afla multe activitati importante privind dezvoltarea firmei tale sau schimbarile permanente care au loc in ea.

Iata ce poti obtine de la acesti buni cunoscatori ai mediului de afaceri din tara:

-idei de afaceri banoase

-infiintare PFA, firme, SRL-d, ONG

-asistenta manageriala si servicii de contabilitate

-consultanta juridica

-schimbare sediu social

-cesiune parti capital social

-administrare sediu social

-majorare capital social.

-inregistrare marca OSIM

-actualizare date de identificare

-deschiderea unor noi puncte de lucru

-suspendarea activitatii unei firme.

Asadar, nu este cazul sa mai alergati singuri pentru infiintarea firmei, mai ales ca tarifele nu sunt deloc mari si ca aveti alaturi oameni de nadejde care sunt dispusi sa va ramana alaturi de la inceput, pana obtineti succesul!

(Visited 36 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments