Advertising

De ce imi place sa cumpar cadouri online

lupMereu se ivesc ocazii in care trebuie sa felicitam pe cineva si vrem sa cumparam un cadou. Chiar saptamana trecuta am avut o astfel de situatie. A fost ziua unei prietene si am vrut sa ii fac un cadou. Am ales sa-i cumpar o cana, insa nu o banala cana, ci una cu un mesaj haios. Am cumparat-o de pe Coolori.ro, site de pe care poti cumpara si tu tot felul de cani haioase pe care sa le faci cadou anumitor persoane in diferite ocazii.

Eu ador sa cumpar cadouri online, mai ales atunci cand dau de site-uri de cadouri cool, precum Coolori.ro.

Un prim motiv pentru care ador cumparaturile online e faptul ca mi-e mult mai comod sa cumpar. Nu trebuie sa ma grabesc sa cumpar un cadou, ci aleg in voie oricand am timpul si dispozitia necesara pentru a cauta un cadou.

Un alt motiv pentru care aleg sa cumpar online e faptul ca intr-un timp foarte scurt pot intra intr-o multime de magazine. In mod normal, intr-un magazin stationar pot sta chiar si 30-40 de minute. In 30-40 de minute, intru in 5-6 magazine online.

E mult mai simplu sa gasesc un cadou cand cumpar online. Multe magazine online sunt magazine speciale pentru cadouri, deci ma pot alege si cu o serie de idei care mi-ar putea fi de folos. In plus, daca stiu ce vreau sa cumpar, e suficient sa aleg o anumita categorie sau sa ma folosesc de motorul de cautare al site-ului.

Faptul ca am mult mai multe variante de cadouri e un alt motiv pentru care aleg sa cumpar din magazinele online. Gama de produse este mult mai vasta in magazinele online, ceea ce ma bucura mult.

E convenabil si din punct de vedere al pretului. De multe ori gasesc preturi mult mai bune fata de cele din magazinele stationare, oferte si tot felul de promotii.

Viata mea e mai simpla si timpul meu liber este mai mult de cand am descoperit magazinele online. Din ele nu cumpar doar cadouri pentru altii, ci cumpar si cam tot ce am nevoie pentru mine.

Daca esti in cautarea unui magazin online de la care sa poti cumpara cadouri, nu uita de Coolori.ro..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments