Clujul de langa noi

De ce respingeti centura?

 dscn1095.jpg

Stiam ca Boc e prea mic si la stat si la sfat sa conduca CLujul, dar multi nu m-au ascultat si au votat cu acest individ in continuare. Consecintele se vad acum…arhitectura orasului e varza dupa ce o venit papagalii portocalii la putere, nu exista un plan de dezvoltare pus pe hartie care sa arate directiile majore spre care tinde Clujul si pe deasupra se resping centuri ocolitoare. Ieri a fost respinsa centura de N a orasului..am ramas perplex cand am auzit. Nu stiu in ce oras traiesc..ei nu vad ca e mort si blocat Clujul fara acest centuri ocolitoare care ar degaja traficul foarte mult.

 boc-respinge-centura-de-n.jpg

Motivul pentru care varianta propusă de către Compania Naţională de Autostrăzi a fost refuzată, este că propunerea lor nu deserveşte municipiului Cluj-Napoca prin cel puţine trei puncte. Proiectul propus a prevăzut o centură ocolitoare cu un traseu de 32 de kilometri, cu şase viaducte, două pasaje în matile intersecţii şi ar conţine un tunel de trei kilometri. Varianta ar începe de la Apahida şi ar ocoli Clujul prin partea de Nord până în Floreşti. Bine ca Boc sta cu mainile in sold si altii iti mananca nervii in trafic.

Oare nervii oamenilor nu conteaza deloc? Oare acesti edili nu in folosul comunitatii trebuie sa lucreze?

Tu ce parere ai despre aceasta decizie?

Sursa foto: clon.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Istiea

Inainte sa sariti cu gura, exista deja alt proiect pt centura ocolitoare. De aia o fost respins proiectu asta.

moon

OK,
unde sa trimit , upload-ez poza ?
nu vad nici un e-mail pe site..doar acel formular de contact …merci !

moon

SA VEDETI CE-I SI PE CALEA TURZII, IN FIECARE SEARA, INTRE ORELE 17,30 SI 20.00 ! O SA FAC O POZA, SI AM SA VI-O TRIMIT SA O PUBLICATI AICI…
PROBABIL EDILII CLUJULUI NE SURVOLEAZA DE SUS, DIN AVION, SI NU CIRCULA CU MASINA, SA-SI FACA NERVII VARZA -N TRAFIC …
NISTE MINCINOSI!

radu

mda.. si cunt convins ca partidul pe care il sustii tu ar fi facut acest lucru.impreuna cu multe altele. e foarte usor sa criticam micile scapari a altora, doar pt ca altii au promis alt lucru, sau CREDEM ca ar fi facut altfel.