Advertising

De nunta

catalin_botezatuCum faci ca visul tău să devină realitate atunci când vine vorba de nunta ta? Cu toții am fost pe la nunțile prietenilor și ne-am gândit pentru o clipă sau două cum ar arăta nunta noastră sau ce anume ne-ar plăcea să se întâmple la evenimentul cel mai important din viața unor îndrăgostiți. Vrem ca totul să fie unic, impresionant, stilat, cu multă distracție, zâmbete și voie bună. Dar cum poți face ca toate astea să se întâmple într-o singură zi?
Când vine vorba de căsătorie în mintea unei fete creativitatea atinge cote maxime. Mereu și mereu caută surse de inspirație, are o agendă specială pentru așa ceva, își creionează rochia de mireasă, caută cele mai potrivite flori pentru buchet, coafura ce o avantajează, make-up-ul potrivit și lista poate continua spre nesfârșit. Evident nici costumul mirelui nu este uitat. La nunta mea îmi doresc ca mirele să poarte un costum mai deosebit, cu un sacou de catifea de nunață închisă, cel mai probabil albastru și un papion potrivit acestui costum cu o camasa frumoasa.
Mă opresc asupra papionului și insist asupra lui care este esential la evenimentul numit casatorie. Cred că daca aș vorbi mai mult despre pregătirile miresei aș transforma totul într-un clișeu. Toată lumea cunoaște faptul că, mireasă este cel mai important personaj al evenimentului și o dată cu ea și rochia pe care o poartă. O să revin asupra papionului și am să vă expun câteva păreri pro de purtare a unui papion de către mire. Unul dintre motive este acela că papionul atrage atenția ceea ce ne și dorim în această zi. Papionul este unul dintre accesoriile favorite ale unui gentleman rafinat așa că nu există o zi mai importantă în care să arăți extraordinar. Tipurile și modelele sunt multiple și trebuiesc alese cu atenție ca ulterior să nu existe notă discordantă între mire și mireasă.
Alegeți totul cu răbdare și cu suflet iar restul se vor aranja de la sine. Căsătoria este un vis ce devine realitate atunci când îți găsești jumătatea, sufletul pereche. În doi totul este mai simplu..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments