Advertising

De unde ne luam ceasuri

menwatch-250x250_0Caut un cadou pentru finul meu care împlinește 18 ani și primul mesaj care mi-a atras atenția a fost reduceri la ceasuri barbatesti originale pe Scotianul.ro . Eram total neinspirată în a alege un cadou pentru această aniversare deosebită. Acum trece într-o altă perioadă a vieții lui iar ceasul la mâna unui bărbat semnifică încredere, eleganță, precizie și maturitate. Evident trebuie ales cu grijă. Nu mai este la vârsta în care este atras de culorile, luminițele de la ceas și cureaua sport de silicon. Ceasuri barbatesti sunt cele mai potrivite pentru vârsta aceasta.

Să nu credeți că stau foarte bine cu timpul liber. Job-ul îmi ocupă foarte mult timp și de aceea de o vreme bună prefer cumpărăturile online. E mult mai simplu mai ales când găsești tot felul de reduceri, oferte și chiar mai multe metode de plată. Scotianul.ro îmi oferă toate aceste beneficii dar și o gamă largă de produse din care îmi pot alege și eu, nu îl folosesc doar pentru achiziționarea de cadouri.

Discutam în pauza de masa la servici despre cumpărăturile online și șeful meu s-a arătat interesat de ceasuri de birou la Scotianul.ro asta pentru că suntem mereu presați de timp pentru finalizarea rapidă a proiectelor. Eu ador pauza de masa deoarece îmi petrec timpul cu colegii mei discutând altceva decât idei, termene, rapoarte și proiecte de serviciu. Așa am aflat că unul dintre colegii mei care este cel mai în vârstă dintre noi a început să ia lectii de pian la scoala de muzica Bravissimo Art School și am fost bucuroasă toată săptămâna pentru acest lucru. Poate vă întrebați de ce? Mi-a demonstrate că niciodată nu e prea târziu să faci ceea ce îți place. Vârsta nu te definește. Trebuie să ai curajul să faci acel pas în față pe care cu siguranță nu o să-l regreți mai târziu.

Așadar toată lumea a îmbrățișat cumpărăturile din mediul online și de pe site-ul meu preferat Scotianul.ro. Luna aceasta toți colegii mei au profitat de reduceri și si-au cumpărat ceasuri barbatesti.

Chiar și un simplu cadou sau pur și simplu o vorbă bună poate schimba viața cuiva apropiat ție.

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Marius

Imi plac foarte mult ceasurile si mereu caut sa vad unde gasesc cele mai bune preturi.