Politica,  Zi de zi

Demisiile nu ajuta la nimic!

Îmi este scârbă de ipocrizia oamenilor în general. La fel și zilele acestea când am fost bombardați pe toate canalele cu așa zisa tragedie a avionului căzut în Apuseni, mulți ipocriți au apărut pe toate canalele media și sociale. Toți compasiune, respect, rip blabla, dar când acei oameni erau în viața nu a mers nimeni la ei să vadă în ce condiții lucrează, presa de rahat nu face o cercetare asupra condițiilor de lucru ale acestor doctori care majoritatea își sacrifică jumătate din viață cu studiul în condiții mizere, iar apoi se bat cu sistemul și ignorața oamenilor și nimeni din presa românească nu scrie nimic despre mafia transplantelor! Din ultima țară la transplante am ajuns pe primul loc în Europa…ceva nu pușca în logica mea, cea mai săracă țară face cele mai scumpe operații și cică nu sunt bani în sistemul sanitar, în unele buzunare intră comisioane grase de tot..

De ce românii iubesc oamenii dedicați doar după ce mor? Când erau în viața îi înjurau de mama focului, iar acum sunt eroi? Ciudat popor.. Puteți vedea aici cum de la nesimțit a ajuns erou Adrian Iovan. Toți au cerut demisii,  și acestea vor apărea deoarece prostimea vrea sânge, dar acele personaje suspuse vor fi înlocuite cu altele la fel de bine crescute să apere mafia. Nimic nu se va schimba, iar în 2 săptămțni țăranii din Apuseni vor reveni la viața lor tihnită printre nămeți și nici un ziarist nu va mai trece pe acolo nici măcar cu o ciocolată, politrucii vor fura mai departe iar prostimea se va plânge în continuare de sistemul de rahat în care trăiesc, fără să schițeze un gest de schimbare în bine.

În urma acestuit circ unii au murit, presa a înviat și produs bani fără umăr, iar prostimea a primit puțin sânge că parcă nu era de ajuns cel din preajma sărbătorilor de iarnă..
Să auzim numai de bine și să fim OAMENI zi de zi nu doar la tragedii!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments