Sport,  Universitatea Cluj

Derby-ul se joacă vineri! Bilete pentru “U” – CFR

_DSC9713Tichetele de acces pentru derby-ul dintre “U” şi CFR 7 strazi, programat vineri, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, se vor pune în vânzare începând de miercuri. Casele de bilete vor fi deschise în fiecare zi în intervalul orar 10:00 – 20:00, în timp ce vineri programul de vânzare se va încheia laora 18:00, conform prevederilor legii 4/2008. Tot ca o măsură impusă de lege, trebuie specificat că biletele se vor vinde, la fel ca şi la precedenta întâlnire dintre cele două formaţii,doar pe baza cărţii de identitate.

Iată preţurile biletelor:

Peluza I (inel superior) – 10 lei

 

Tribuna a II-a: 20 de lei

 

Tribuna I: 30 de lei

 

Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei

 

Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei

 

Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei


Peluza a II-a (inel inferior): 50 de lei

Peluza I (inel inferior): 50 de lei

Tribuna I (inel inferior): 50 de lei

Tribuna a II-a (inel inferior): 50 de lei

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate.

Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Meciul dintre “U” şi CFR 1907, extrem de important pentru parcursul echipei noastre în Liga I, se va juca vineri, de la ora 20:00, pe Cluj Arena. Ne vedem în tribune!

Sursa info: universitateacluj.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments