Advertising

Deschiderea unui cont bancar la Idea::Bank

idea_ibank_cuibus_blog_cluj_transilvania_Din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi deschida un cont la banca, pentru a-si pastra economiile sau pentru a primi bani,  de la angajator, colaboratori, rude sau prieteni. Desi in Romania oamenii mai sunt inca reticenti atunci cand vine vorba de a depune veniturile la banca sau de a plati cu cardul, aceasta modalitate de a incasa bani sau a efectua plati, a devenit din ce in ce mai populara.

Idea::Bank, noua banca poloneza intrata pe piata financiara din Romania, ofera acum clientilor sai posibilitatea de a-si deschide rapid si usor un cont bancar împreună cu un card bancar, cu comision minim. Puteti opta si pentru un card (de exemplu, cardul Idea::foto ofera posibilitatea de a retrage numerar oriunde in lume cu comision zero!).

Idea::cont este un cont curent simplu, pentru care nu se percep comisioane de deschidere sau inchidere, ci doar un comision foarte mic pentru administrarea lunara, vine impreuna cu un card de debit atasat si poate fi deschis atat in lei, cat si in euro sau dolari americani. Oricand puteti accesa contul si puteti verifica soldul sau statusul operatiunilor, atat prin serviciul de Internet banking, cat si prin serviciul de notificare, (Idea::alerte), prin sms sau email atunci cand se efectueaza o tranzactie financiara.

Un alt avantaj al Idea::cont este ca nu se impune un blocaj pentru o suma minima de bani care trebuie sa ramana permanent in cont, asa cum se intampla in cazul altor conturi deschise la alte banci. Astfel incat puteti sa cheltuiti, la propriu, chiar si ultimul banut din contul dumneavoastra. Contul bancar Idea::cont poate fi deschis la orice sucursala Idea::Bank, de catre orice persoana care a implinit varsta majoratului, fiind necesar doar buletinul sau poate fi obtinut completand formularul online de pe site-ul bancii. Puteți desigur și să aveți acces la credite bancare cu dobânzi avantajoase pentru fiecare client.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments