Cultura & Media,  Divertisment

Din manelisti romanii se transforma in mentalisti!

Captura din emisiunea “În gura presei” realizată de Mircea Badea

Nu am nimic cu Gog, tot respectul pentru el ca a băgat în sac banii de la mitici și a venit cu ei în Cluj-Napoca. Ce m-a deranjat a fost aprecierea unor falsuri, adică după falsul băsescu acu lumea apreciază niște scamatorii. Se pare ca românii se transformă iremediabil din maneliști în maneliști. Cele 5 milioane care l-au votat pe băsescu și ascultă manele vor deveni peste noapte toți mentaliști și vor ridica România din rahatul general.

Mă bucur totuși că din mulțimea de mentaliști, nu sunt singurul român care nu vrea să devină un scamator. Mircea Badea este alt român care chiar dacă a “cochetat” și el puțin cu mentalismul asta, dar e total împotriva acestor idioțienii de manipulat tembelizorii.

Mircea Badea își oprește inima!!! Chemați SMUR-DU!!!!

Nu credeam ca 25% din populația României poate să fie așa de încuiată și ușor de dus cu zăhărelul. Oare când vom avea o presă normală, emisiuni normale nu rahaturi promovate la cel mai înalt nivel ca fiind valori cu un mare talent..Oare când se vor trezi românii? În toate țările oamenii încearcă să schimbe sistemele actuale de manipulat, în Spania lumea e în stradă  în peste 60 de orașe, la noi ce se întâmplă, romțni vor să devină mentaliști, nu să schimbe o societate, să schimbe ceva ce merge rău…cam asta e din păcate Românica. Maneau se transformă în Gog!

Românii devin Gogi! – Mircea Badea

Amin!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alin

Cum draqu ai ajuns la concluzia ca românii vor sa devină Gogi sau mentalişti?? Eşti praf prietene, îmi pare rău de tine.

Turean Daniel

De accord. Dar ar trebui să dispară și Mircea Badea see you ei de mână!

Lucian Cuibus

Hai ca Badea mai zice cate-o chestie buna uneori..sau mai trage un semnal de alarma la unele lucruri.