Discursul lui Victor Ponta din Ungaria

IMG-20130301-WA0003Discursului susținut de către președintele PSD și premierul României, Victor Ponta, la ședința anuală de evaluare a Partidului Socialist Maghiar. Mă bucur că în sfărșit un premier român merge în Ungaria, chiar dacă la prietenii politici, cu un discurs normal pentru promovarea unor relații de prietenie dintre români și unguri, așa cum trebuie să existe! Suntem vecini iar ura artificială promovată de unii udmr-iști ar trebui ignorată în totalitate! Eu am crescut printre unguri, am prieteni unguri și respect această țară și popor. Așa cum se vede și în fotografia alăturată, unde apar împreună cu fosta mea vecină Krisztina Wágner din Budapesta.

Nu sunt sunt simpatizant Victor Ponta dar trecutul istoric trebuie să rămână în cărți și în conștiința noastră, iar prezentul este mai important și trebuie să promovăm respectul reciproc alături de o bună conviețuire între toate naționalitățile așa cum a făcur și premierul României. Jos pălăria!

Îmi este scârbă în schimb de presa din România care nu prezintă acest discurs. Dacă mergea Ponta și înjura acolo era pe toate știrile..extremismul, premierul problemă etc..așa un discurs normal rămâne ascuns pentru români. Tocmai de aceea am decis să-l promovez pentru cei care urmăresc mai mult doar ziarele de duzină băsiste așa cum puteți vedea mai jos. Titlu de prima pagină pentru un ziar cică de informare.. presa de 2 bani.
victor_ponta_discurs_ungaria_proteste_tinutul_secuiesc_udmr_extremism_relatii_prietenie_romania_ungaria_cuibus_blog_transilvania

(Visited 14 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments