Advertising

Discută meciurile de fotbal din România cu cei mai buni experți pe PariuriX.com

1În căutarea unui forum de discuții Liga 1 și Liga 2 din România, am ajuns pe site-ul comunității pariorilor din România – PariuriX.com. Înainte să pariez pe meciuri de la noi, citesc ce se scrie acolo. Intervin și eu cu un comentariu atunci când am o informație în plus.

Nu mi se pare normal să fiu doar spectator pe un forum. Să profit de timpul pe care și-l consumă unii pentru a căuta știri relevante și a scrie pronosticuri temeinic argumentate. Mă gândesc că dacă eu nu contribui cu nimic, tu faci la fel, altul așijderea, de ce ar mai intra cineva să scrie? Poate să se folosească doar el de informațiile pe care le are.

Postări multe și avizate

2Din punctul acesta de vedere, forumul de pe PariuriX.com mi se pare cel mai bun. La fiecare topic sunt multe comentarii în fiecare zi, postate de utilizatori diferiți. E un flux super de informații și de opinii ale unor oameni care chiar se pricep. Și aici nu mă refer numai la membrii echipei de tipsteri, din care fac parte nume sonore din sport și din presă, cum ar fi: Helmulth Duckadam, Florin Camavrov, Răzvan Codorean, Marius Huțu sau Ionuț Angheluță, ci și la pariorii care se implică în discuții și postează ponturi.

Eu spun că un astfel de spațiu de discuții virtual e mai ok decât un articol în care ți se dau diverse ponturi, tocmai datorită caracterului interactiv. Conținutul unui topic se actualizează instant când apar informații noi. Nu e obligatoriu să fie administratorii pe fază. Oricare utilizator poate să semnaleze evenimente de ultimă oră, cum ar fi o accidentare sau excluderea unui titular obișnuit din lot.

Informații direct de la sursă

Un alt avantaj este că pe forum se pot înscrie microbiști din toată țara. Cineva din Târgoviște, de exemplu, află mai repede decât alții ce se întâmplă la Chindia. Poate are informație direct de la sursă – prieteni printre fotbaliștii de acolo – sau poate e ziarist și merge zi de zi la antrenamente.

Aici e de făcut profitul! E imposibil pentru un bookmaker să știe chiar tot. Cotele se stabilesc în principal în funcție de un punctaj pe care îl au cluburile. Apoi contează informațiile despre absenți și chiar despre eventuale blaturi, furnizate de „insideri”.

Unele case de pariuri online întârzie la maxim prezentarea ofertei pentru liga a 2-a de la noi. Și chiar și așa se frig! Burleanu a promis că reformează fotbalul din România. S-a ajuns la un eșalon secund cu o singură serie de 20 de echipe, în care mai multe cluburi au probleme financiare și nu strâng 18 pentru jucători fiecare meci, cu tot cu portari.

De ce să nu profiți?

3Pe forumul comunității pariorilor online din România am aflat că Berceniul are opt juniori în primul unsprezece. Sau că cei din Clinceni au fost preluați de asiatici (asta ar trebui să dea de gândit caselor de pariuri, nu?). Sau că Metalul Reșița își joacă meciurile de pe teren propriu la Snagov, deci la sute de kilometri de casă.

Din când în când ești „tras de mânecă” de cineva care observă că la meciul X se duc în cap cotele pentru victoria uneia dintre echipe. Semnul e clar: se pariază masiv pe echipa respectivă, deci fie a apărut o informație despre absențe importante, fie niște băieți au informații că ar fi aranjament. De ce să nu profiți?

Se pricepe… de aia e specialist!

Liga I este mult mai bine mediatizată și în general știi ce absențe sunt dacă urmărești site-urile și televiziunile de sport. Chiar și așa, e util să intri zilnic în topicul de discuții despre primul eșalon pentru diverse opinii și ca să citești ponturile specialistului.

Deși ai o „bănuială sigură” despre ce se va întâmpla în meciurile etapei, e bine să vezi și alte păreri. Pontul vine de la un om avizat și care a dovedit în timp că se pricepe la pariuri. Altfel ar fi altcineva în locul lui. Concurența e mare!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments