Clujul de langa noi,  IT

Doar o zi ne mai desparte de Meet Magento România 2015

meet_magento_cuibus_blog_transilvania_cluj32 de speakeri, 25 de prelegeri, 10 workshopuri, 4 trackuri specializate și o petrecere nebună, toate reunite sub egida
celui mai mare eveniment de eCommerce din România: Meet Magento 2015.
Mai avem doar o zi până la marea reunire a comunității comerțului online din România. Dezvoltarea ecosistemului si împărtașirea cunostiințelor între specialiști și participanți reprezintă două dintre cele mai mari obiective ale celei de a doua ediții a evenimentului.
Unul dintre reperele conferintei este reprezentat de petrecerea “Party404“, care este cea mai mare petrecere din Transilvania organizată de developeri pentru developeri şi pentru participanţii conferinţei Meet Magento. Scopul ei este să adune sub acelaşi acoperiş toţi developerii din oraş pentru o noapte de distracţie cu băuturi din partea casei, muzică antrenantă şi o mulţime de oameni frumoși. Anul acesta petrecerea va avea loc în Club Midi in 2 octombrie şi este sponsorizată de Evozon.
Daca sunteți un proprietar de magazin online, un specialist Magento, un om de marketing sau aveți o simplă curiozitate pentru comerțul online, conferința Meet Magento nu trebuie ratată.
Meet Magento 2015 se va desfășura în 2 – 3 octombrie la Grand Hotel Italia, în Cluj Napoca, unde sunt aşteptaţi peste 500 de participanţi dornici să învețe lucruri noi, pentru a prospera pe piața online din România.
Până în 1 octombrie, participanții își pot achiziționa bilete în avans la preţul de 85 euro. Un bilet asigură accesul la conferinţă, la workshopurile ce se desfăşoară în a doua zi, dar şi la afterparty Party 404 ce va avea loc în Club Midi..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments