Universitatea Cluj

Dorinel: “Avem nevoie de fani!”

conferinta-u-cluj-dorinel-munteanu_28august2008.JPG

 

Noul antrenor al echipei noastre, Dorinel Munteanu (foto dreapta), a declarat astazi, la prezentarea sa oficiala, ca isi pune mari sperante in sprijinul fanilor.

“Avem nevoie de fani, de aceea ii rog sa fie alaturi de echipa. Incepand de azi ma voi dedica in totalitate clubului Universitatea. Cand vorbesti de “U” Cluj nu poti avea alt obiectiv decat promovarea in prima liga”, a declarat Dorinel Munteanu.

Prezent la intalnirea cu mass-media, Vasile Onaca (foto stanga), directorul general al companiei Oncos, actionarul majoritar al clubului, a declarat ca venirea lui Munteanu reprezinta un pas important pentru ca “U” sa revina in inima Clujului si a Transilvaniei. “Negocierile nu au fost usoare, dar ma bucur ca am reusit sa-l aducem pe Dorinel alaturi de noi. Clubul avea nevoie de o mana puternica”, a spus Onaca.

Noul tehnician va fi ajutat in munca sa la Cluj de un staff tehnic compus din Gheorghe Mihali, Catalin Ciorman, Marius Popescu, Mihai Nadaban si Yuksel Yesilova. Primul contact al noului staff cu jucatorii va avea la antrenamentul de astazi, de la ora 17.30, pe “Ion Moina”.

Sursa universitateacluj.ro

Foto: ZIUA de CLUJ

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments