Dupa fapta si rasplata

dorinel_munteanu.jpg

Chiar daca in tarisoara asta nu mai se respecta nici o lege, bunul simt lipseste cu desavarsire, hotii si criminalii se plimba in voie pe strada, ajungem incet si sigur mai rau ca bananierii.

Totusi in aceasta mizerie totala, mai ramane credinta noastra si adevarul din proverbele romanesti. In ultimele 2 zile sau intamplat multe evenimente care demonstreaza in totalitate zicala noastra: “Dupa fapta si rasplata”!

Base si Stolo au primit ce meritau..o lovitura pentru ce au facut pana acum, adica nimic. Apoi Clujul a scapat de boc-poc cel mai mare dobitoc si pleaca alaturi de ceilalti mameluci de la Bucuresti. Si cea mai importanta veste a fost ca Dolarel munteanu a primit un spit in fund de la Fecali. Merita acest sut mult mai repede, deoarece si-a batut joc de tinerii jucatori de la U Cluj, de suporterii si conducerea acestei echipe “U”NICE.

Tot respectul pentru Mihai Stoica care crede ca lipsa de loialitate a lui dolarel fata de U CLUJ l-a costat foarte mult, iar acum a primit ce a meritat.

Dolarel poti sa ramai in Germania definitiv!

(Visited 24 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments