Advertising

E-advertising

e-advertising_seo_publicitate_onlineDacă activați în mediul online cu siguranță ați auzit de SEO – Search Engine Optimization și ați folosit diferite metode pentru a avea un SEO de calitate. De multe ori este mai potrivit să apelăm la specialiștii din domeniul respectiv pentru a obține cele mai bune rezultate. dacă căutați o firma seo serioasa îi recomand cu căldură pe cei de la e-advertising care oferă servicii de calitate pentru fiecare buzunar după cum bine putem vedea în descrierea acestora pe site-ul oficial:

e-Advertising este conceptul care a aparut pe piata romaneasca in 2011. La inceput un start-up promitator, acum este o companie respectabila care se dezvolta continuu si isi extinde gama de servicii.

Specialistii nostri beneficiaza de experienta si formare profesionala care abordeaza domeniul IT din diferite unghiuri si iti pune la dispozitie o gama vasta de servicii: Advertoriale, Optimizare SEO, Webdesign, Webhosting, SMS API, SEO Content Writing, FaceBook mini-site, Promovare Social Media.
Cu o noua abordare a activitatilor de IT propunem un sistem transparent, dinamic, clar procedurat si accesibil pentru clientii nostri.

Dacă dorești să pornești o campanie de promovare de exemplu a unui site/produs poți să comanzi advetoriale la prețuri cuprinse între 33 și  180 ron în funcție de Page Rankul site-ului pe care dorești să te promovezi. Pe lângă aceste servicii foarte utile de promovare cei de la E-advertising mai oferă și alte servicii cum ar fi realizarea de magazine online, optimizare SEO, webdesign, webhosting, seo content writing, plata facturilor online prin sistemul payu.

Bloggerii care vor să câștige bani prin advetoriale pot apela cu încredere la această firmă deoarece sunt foarte serioși și fac plățile odată pe săptămână. Există campanii destul de multe și foarte rar s-a întâmplat să nu găsesc un job dacă chiar aveam chef să mai fac niște verzișori online care să intre într-un timp relativ scurt în cont.

 

 

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
sems

Ce parere ai de faptul ca iti cere cnp.seria.mx si copie la buletin? Ce garantie avem ca nu se cor.folosi de datele acestea in alte scopuri?astept parerea ta deoarece sunt cam ungrijorat ca mi.am dat datele si as dori sa stiu daca si altii au dat datele acolo(cele adevarate)….

sems

Tu ti-ai dat cnp,seria,nr si poza cu buletinul?