Barbati superbi,  Femei superbe,  Sex

Egalitatea in gospodarie nu e buna

do-not-disturb-sex_love_relatii_cuplu_cuibus_blog_cluj_transilvaniaDeși feministele vor să fie egale cu bărbații pe toate planurile, acest lucru este utopic și fără sens de cele mai multe ori. Fiecare este bun la diverse activități și nimeni nu poate să le facă pe toate, așa cum ar vrea unele feministe extremiste. Un studiu efectuat de către niște cercetători din Spania confirmă acest lucru – Egalitarianism, Housework, and Sexual Frequency in Marriage. Acest studiu a demonstrat că bărbații însurați care ajută la treburile casnice fac mai rar sex cu soțiile lor decât cei însurati care nu se prea omoara cu gătitul, curățenia sau ordinea.

Cuplurile în care partenerii participă la activitățile din gospodărie mai mult decât normal, adică își însușesc și acele treburi care, traditional cel putin, îi revin femeii, fac sex mai rar..cuplurile în care bărbatul se limitează mai degrabă la treburile tradițional masculine, adică munca lui, plata facturilor, întreținerea mașinii spre exemplu, sunt mai activi sexual decât ceilalți”, afirmă cercetătorul Sabino Kornrich, de la Institutul Juan March din Madrid, Spania.

Frecvența partidelor de sex este mai mare la cuplurile căsătorite în care femeia se ocupa de bucătărie, curățenie și cumpărături, iar bărbătul își face propriile „treburi bărbătești”.

Deci femeilor, grijă mare la ce vă doriți, un bărbat care dă cu aspiratorul sau unul care este mai activ din punct de vedere sexual!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments