Advertising

Elemente de pavaj

pavele_cuibus_blog_transilvaniaÎnainte de Sărbătoarea Paștelui am vrut să îi fac o surpiză unchiului meu care stă la curte. Îi  place ca totul să fie impecabil în curte și în casă așa că m-am hotărât să schimbăm un pic înfățișare curții punând pavele. Nu am un salariu foarte mare dar am cautat ca preturi pavele să fie avantajoase pentru buzunarul meu.

Am găsit o gamă de forme, texturi și culori ale pavelelor foarte variată și datorită acestui fapt m-am putut gândi la gusturile unchiului meu și la ce s-ar putea potrivi în curte. La ce culori, texturi, modele, forme și compoziție a lor.

Ca să schimbați aspectul curții și grădinii dumneavoastră nu aveți nevoi de foarte multe ci doar de pavele si alte elemente de pavaj și un pic de inspirație în a aranja locul în așa fel încât să fie pe gustul dumneavoastră.

Eu am ales un model deosebit însoțit de culori superbe ce au schimbat înfățișarea curții extraordinar de tare. Parcă totul arată acum deosebit și îți dă o stare de bine. Modelul ales de mine este Floare simplă albastră combinat cu modelul Floare model galben. Când am venit în fața porții cu meseriașii care au montat pavelele unchiul meu a fost foarte emoționat și fericit. Mi-a spus că asta este într-adevăr o surpriză de Paști și că totul o să arate difrerit de acum încolo și mi-a mai  spus deasemenea, că i-am dat idei multiple acum pentru a-și planta copăcei fructiferi, o magnolie și multe flori în grădinița lui.  I-am confirmat că totul este o idee bună așa că am rămas câteva zile pentru a-l ajuta la amenajarea grădinii.

Din aceste zile petrecute cu unchiul meu am învățat multe: faptul că nu îți trebuie o grămadă de timp și bani pentru a ferici pe cineva, prețurile accesibile și faptul că am putut comanda online pavelele a fost excelent pentru timpul meu ocupat; am învățat că fericirea stă în lucruri simple, într-o floare, într-un copac plantat de tine, în timpul de calitate petrecut cu cei dragi chiar în mijlocul grădinii amenajate de tine. Tu când ai făcut ultima dată o bucurie celor dragi ție?.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments