Advertising

Elevatorul auto depaseste orice obstacol

Vi s-a intamplat sa aveti nevoie de o reparatie la masina, facuta de un profesionist. Atunci cu siguranta stiti, ca service-ul respectiv va avea nevoie si de un elevator auto.

 

Mai precis un elevator 2 coloane. Orice service ce se respecta si doreste sa ofere servicii profesioniste clientilor, va fi dotat cu unelte de ultima ora.

 

Astfel, se intampla ca reputatia lor sa creasta, datorita faptului ca sunt mereu pregatiti pentru orice interventie de metenanta.

 

Elevatorul auto garanteaza succesul, deoarece actioneaza prin forta hidraulica, lasand ca munca sa decurga foarte usor.

 

Pe site-ul celor de la Aparat-clima-auto.ro, ve-ti gasii o multime de modele, care sa acomodeze nevoile fiecaruia. Fie ca doriti un elevator cu doua coloane sau mai multe, magazinul online, are produse cu fisa tehnica, pentru o mai buna intelegere a produsului.

 

Kit-ul de instalare cuprinde, componente pentru prinderea elvatorului la sol, desigur instructiunile de montare sunt incluse.

 

Elevatorul auto, este o masinarie ce nu trebuie sa lipseasca din nici un service, deoarece asigura o o calitate mai buna din puctul de vedere al reviziilor.

 

O statistica facuta pe internet arata ca 80% din service-urile din Romania, au adoptat un elevator auto, in interiorul atelierului deoarece reduc timpul necesar unei reparatii al jumatate.

 

Este o cale mai sigura de a efectua mentenanta unui vehicul, deoarece mecanicul este in completa siguranta. Elevatorul auto are o functie de blocare, ce impiedica ca acesta sa coboare In timp ce masina este suspendata.

Comanda se face doar prin panoul de control ce vine, integrat cu kit-ul elevatorului auto.

 

Este simplu de utilizat, dar inainte de a-l pune in functiune echipa service-ului trebuie sa primeasca training, pentru a intelege toate functiile sale.

 

Elevatorul cu doua coloane este recomandat oricarui service, ce doreste sa isi mareasca performantele. Clientii vor fii primi sa aprecieze schimbarea, iar costurile pentru un asemenea upgrade sunt minime..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments