Incepe Era BUltoc & Sumudica

De vineri Unica Iubire – Universitatea Cluj a intrat într-o nouă perioadă, sper mai bună ca cea din ultimii 3 ani. Dacă Walter a adus la început un plus în ceea ce privește stabilitatea economică și managementul, apoi și-a bătut joc de acest simbol pentru a se răzbuna cel puțin artificial pe unii politruci care i-au promis marea cu sarea dacă vine la Cluj. Perioada AMP nu mai trebuie menționată decât că ea a adus niște jucători bunicei care din păcate nu au fost exploatați la maxim până acum. Cică vineri frații Bultoc au cumpărat acțiunile de la Walter…dacă e doar de paravan sau nu asta rămâne de văzut. Nu vreau să zic că e aceeași Mărie cu altă pălărie poate acești basarabeni sunt oameni de caracter și chiar vor  să se implice serios la Universitatea Cluj. Oricum eu am niște semne de întrebare, Șumudică cică era tentat să semneze cu o echipa din Azerbaijan pentru o căruță de bani și brusc a venit la U Cluj pentru niște firimituri? Ori vrea să să se calmeze și să demonstreze/răzbune pe cei care nu i-au acordat mai multă încredere din campionatul românesc ori sunt alte lucruri care l-au făcut să rămână în țară. Cică a semnat un contract cu Limo? Și cu frații misterioși a vorbit doar la telefon..destul de ciudat ca cineva accepta niște promisiuni la telefon așa țoc-poc. Cică s-a vândut dar nimeni nici walteratu nici frații nu au ieșit cu declarații.. Oricum nu vreau să pun etichete, dar ca toți U-iștii suflăm acum și-n iaurt după cele întâmplate în ultimii 20 de ani la acest Simbol frumos. Credeam că presa reușește la conferința de presă să-i mai tragă de limbă, dar îi 0 barat, se pare că ziriștii de calitate ori au plecat din Cluj-Napoca, ori au murit. Cei care au fost la prima conferiință a lui Șumi au fost varză și au pus doar întrebări sterile, parcă toți erau de la can-can. Sper că odată cu venirea lui Șumudică să crească organizarea echipei în teren și să ieșim cât mai repede din zona roșie a clasamentului, iar frații Bultoc-Buldog să apere așa cum se cuvine această bucățică din Istoria României!

Astăzi vor veni și ei în Templul Sportului Transilvănean pentru a vedea meciul dintre U CLUJ și Rapid București, și sper că vor face și unele declarații, iar apoi să stea doar în umbră să nu mai avem telenovele gen AMP care nu fac cinste sportului Universitar. Ultimul meci pe care l-am văzut dintre cele 2 echipe a fost la Mediaș unde am câștigat cu 2-0. Sper ca acum când am scăpat de mop, U-iștii să se mobilizeze să meargă să-și susțină echipa favorită și să nu mai aud 90 minute înjurături.

HAIDE U!

Astăzi vrem victoria!

Noi vogliamo 11 leoni! vorba italienilor.

FORZA U!

 

(Visited 52 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Buculesei

buna ziua, doresti sa facem schimb de linkuri? Daca da, astept un raspuns pe blogul meu sau la id-ul de messenger: buculeseiblog@yahoo.com