Exista oare animal mai periculos decat omul?

Cât de meschini și urâți pot să fie anumiți oameni care prin acțiunile lor distrug totul.  În filmulețul de mai sus puteți observa niște căței din rasa Beagle care au fost folosiți în Spania pentru a testa diverse produse cosmetice și la care le e frică de libertatea de care ar trebui să se bucure tot timpul alături de oameni iubitori.
Oameni buni deschideți ochii și nu vă mai bateți joc de NATURĂ sprijinind acești oligofreni care distrug totul pentru bani!

Stau și mă întreb oare dacă a existat pe Terra vreun animal mai periculos decât omul fără conștiință???

(Visited 44 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Diana

Oamenii rai ma descusta.testare pe animale de ce nu testeaza pe adne uman sau pe oameni care au murit si mai spun ca sunt fiinte supeeirioare animalelor tampenie maxima sfatuei despre a iubii animalele :intelegetile pe toate’nu produaelor testate pe animale ,alegeti firma de carne si produse de la animale,nu urati anumite animalele pentru motive netote ex iaia de pw youtube urau sarpele pentru ca manca si ziceceu urasc serpi omoarati srpele so pe tine si ca e abuz de animale nu credeti in mituri si povesti si nu cosiderati anumite animale rele succses in a iubi animalele si desgista… Mai departe»

Andreeeea

multi*

Andreeeea

Intr-adevar, am generalizat mult. Contra anumitor produse, cosmetice, creme si anticelulita mai stiu eu: CONTRA. Am citit oricum ca nu exista nimic contra celulitei,vergeturilor, ridurilor etc etc. Sunt semne ale vietii si toata lumea le are, trecem prin ele. Hmmm…abator? Am o intrebare: abator neabator…cine renunta la salamior uscat, la pastrama si muschiult tiganesc? La mesele alea pline de Craciun, Paste sau mai stiu eu ce!? Nu cred ca nimeni in timp ce se infrupta se gandeste dar vai cum a fost taiat…masacrat…chinuit… Cat despre om da, de acord cu tine: cel mai rau animal dar si cel mai evoluat,… Mai departe»

Andreeeea

Hmmm… Eu am o catelusa Caola, rasa pura Carlin sau Pug cum se zice…Pentru mine este precum o soraioar, foarte alintata, mereu doarme in pat, mananca branzica orele 16 si de 3 ori pe zi ii dam fruct ca si desert dupa ce mananca mancarea ei pt caini! Mereu prietenoasa deseori ii lipsesc cuvintele… Daaaaarrrrr cu parere de rau spun ca sunt pro experimentelor! O fi omul cel mai rau animal??…Eu m-as gandi mai bine! Decat sa fac un test pe o persoana …prefer sa fac pe un hamster! Nu pentru ca sunt anti animalista sau altceva; dar doar prin… Mai departe»

[…] oprit la postarea Exista oare animal mai periculos decat omul? Amicul scrie, disperat: „Cât de meschini și urâți pot să fie anumiți oameni care prin […]

Zamfir

Nu înţeleg de ce această dragoste de animale nu se răsfrânge şi asupra găinii, porcului, vitei, oii, fazanului, … din carnea cărora ne înfruptăm fără remuşcări, precum şi a calului, măgarului, cămilei, … a căror muncă ne uşurează viaţa, dar, şi asupra câinilor, hamsterilor, porcuşorilor de Guineea, … pe care le folosim ca jucării-vii, fără să ne pese că le strivim “personalitatea”, că le distorsionăm viaţa pentru placul nostru?! În fond, şi eu îl “chinuiesc” pe câinele meu din curte: îl oblig să stea acolo, îl leg cu lesa, îl “chinuiesc” ducându-l cu mine zeci de km pe coclauri, “obligându-l”… Mai departe»