Divertisment

Festivalul International de Film Comedy Cluj

 comedy_cluj.jpg

Atentiune, atentiune!

Daca inca nu ati citit pe nicaieri, va spunem noi ca cea de a 2-a editie a Festivalului International de Film Comedy Cluj se va desfasura in perioada 8-17 octombrie 2010.

Dar pentru ca el sa aiba loc, avem nevoie, ca si anul trecut, de putin ajutor din partea voastra. Cautam asadar cam 100 de voluntari simpatici care sa ne intampine spectatorii cu un zambet larg si carora le vom oferi in schimb:

–         multi prieteni noi si veseli;
–         party-uri cu muzica foarte buna;
–         filme de comedie de toate felurile si pentru toate gusturile si chiar si…
–         adeverinte de practica sau motivari (primele pentru cei care studiaza in domeniu, celelalte pentru acei voluntari draguti care risca sa lipseasca de la cate un curs/seminar/laborator/ora de scoala).

Daca am reusit sa va facem curiosi (adica vreti sa fiti printre cei cam 100) nu trebuie decat sa ne trimiteti un CV, o poza tip buletin (separat de CV) si un rand in care sa ne spuneti din ce data sunteti in Cluj la voluntari@comedycluj.ro pana in data de 20 septembrie. De acolo incolo ne ocupam noi sa va tinem la curent cu ziua si ora interviurilor. Va vom spune tot atunci si care sunt departamentele din care puteti sa alegeti.

Iar daca vreti sa stiti mai multe despre Festival, aruncati un ochi pe www.comedycluj.ro.
Pentru orice alte intrebari, ne gasiti la voluntari@comedycluj.ro.

Asteptam cu drag CV-urile voastre!

Madalina Cotiu
Coordonator Voluntari Comedy Cluj.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments