Clujul de langa noi

Florin Chilian va concerta la Cluj

 florin_chilian.jpg

Salonul “Joie de Livre” va derula saptamina viitoare la Cluj-Napoca un tirg de carte cu concursuri, happeninguri precum si un concert al folkistului Florin Chilian.

Cunoscutul folkist Florin Chilian va sustine miercuri, 8 octombrie, de la ora 20.30, un recital pe scena Casei de Cultura a Studentilor (CCS) din Cluj-Napoca, in cadrul primei editii a salonului de carte “Joie de Livre”. Manifestarile evenimentului vor avea loc zilnic, pina in 12 octombrie. Cei de la Asociatia Culturala Inter Libros, organizatorii tirgului, si-au propus crearea unui “spatiu de intilnire animat, dinamic si interactiv intre publicul cititor si editurile din Romania”. Mesajul central este “placerea de a citi”. “Pentru aceasta editie, misiunea salonului de carte «Joie de Livre» isi propune urmatoarele obiective – sa onoreze profesia de scriitor, sa incurajeze diversele forme de expresie pe hirtie, sa ofere un spatiu de intilnire intre cititori si edituri si sa stimuleze interesul tinerilor fata de lectura”, declara Alina Jakab, organizator al evenimentului.

Accesul publicului este gratuit atit la salonul de carte, cit si la manifestarile derulate pe parcurs. Salonul poate fi vizitat zilnic intre 11 si 19.

Sursa Monitorul de Cluj .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments