Advertising

Food Panda

foodpanda_cuibus_blog_transilvaniaHaideti sa va spun ce mi s-a intamplat recent. Am plecat intr-o mica excursie cu parintii mei si ne-am oprit la Cluj-Napoca. Un oras superb, insa un oras necunoscut de noi. Ne-am cazat la un hotel si am cerut sfaturi. Unde am putea manca in oras? La ce restaurant ne-am putea duce? Am intrebat lumea insa nu stiau ce sa ne recomande, asa ca repede am cautat pe internet.
Nici pe internet nu am prea gasit foarte multe detalii de restaurantele locale, pana cand un chelner ne-a recomandat un site foarte interesant. Se numeste FoodPanda.ro si a fost recent lansat, insa deja este a creat o comunitate in jurul site-ului. Ca sa va explic mai pe scurt cu ce se ocupa site-ul. Site-ul indexeaza restaurantele locale din diferite orase, momentan pe lista se afla Timisoara, Arad, Cluj-Napoca (evident), Ploiesti, Constanta, Brasov si Bucuresti. Deci, intri pe site, alegi restaurantul la care doresti sa comanzi si trimiti comanda, ea urmand sa fie procesata foarte usor de catre site. Odata procesata, vei primi comanda in cel mai scurt timp posibil. Aspectele cele mai importante pe care site-ul le are, este ca poti comanda la orice restaurant din localitatea ta direct de pe site, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe FoodPanda Cluj-Napoca sau pe aplicatiile disponibile pentru iOS, Android si WindowsStore, si sa permiti locatia prin GPS.
Site-ul te va detecta si iti va recomanda restaurantele din oras. Alegi produsele, trimiti comanda si platesti, fie cash, fie online (card de credit). Site-ul este foarte folositor, mai ales daca obisnuiesti sa comanzi mancare de la restaurant/fastfood. Te invit si pe tine sa intri pe site si sa imi spui in sectiunea de comentarii, ce parere ai Cum ti se par serviciile www.foodpanda.ro? Ai folosit vreodata serviciile lor?.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments