Universitatea Cluj

Ganezul si Studentii

_DSC5808Ionel Ganea, antrenorul Univerșității Cluj a reușit o serie de meciuri fără înfrângere în noul an. Cine mai spera că U va ieși din zona roșie a clasamentului unde era la sfârșitul anului trecut? Păi doar frumoșii nebuni de la U CLUJ puteau face asta. Ieri am participat la alt meci care va rămâne în Istoria lui U CLUJ, un meci nebun (U CLUJ – Concordia Chiajna), pe care U-iștii îl putea câștiga lejer cu 3-0, doar că portarul oasepeților,  a scos câteva mingi pe care era scris gol. Viorel Dinu nu a făcut mai nimic, iar în min 36 Ganea s-a enervat că nu e implicat în joc și l-a înlocuit cu Dedu. Totuși odată cu reintrarea lui Szekely pe teren jocul a devenit mai dinamic pe partea stangă a atacului nostru. În minutul 75 Szekely reușeste o centrare superbă către Buleică care din careu reia cu capul perfect la colțul lung. Și astfel era 1-0 pentru Sepcile Roșii. Totuși cei de la Chiajna nu s-au resemnat și au atacat în permanență, pentru că U-iștii nu au gestionat situația foarte bine și le-au oferit spații mari adversarilor Boșneag a fost pus de 2-3 ori în dificultate, dar a scos magistral. Totuși pe final și el și-a pierdut luciditatea și a comis un faul aiurea la un jucător ridicând talpa periculos, dar a scăpat fără cartonaș si fără penalty, dar parcă vroia să fie eliminat, iar în minutul 89 Boșneag îl agață inutil pe Popovici, pentru că ieșea mingea în afara terenului, și poc primim un penalty, iar Boșneag este eliminat. Toate schimbprile au fost efectuate, iar unul dintre jucători trebuia să facă pe portarul..Ganea îl pune în poartă pe  Apostol, pe Muzac Apostol. Nervii erau întinși la maxim, o victorie care părea destul de facilă se putea termina la egalitate, din cauza unor erori copilărești, totuși Ispir a fost prea sigur pe el că va înscrie din penalty, și trage în bara din dreapta după care mingea iese în aut!!! Nebunie pe stadionul Dr. Mircea Luca – Cluj Arena, suporterițele, stafful toți erau foarte fericiți. Urmau prelungirile, 4 minute, în care ne-am închis destul de bine și am mai bubuit mingea aiurea. Cu multe emoții U nu vrea să moară, iar Ionel Ganea cu disciplina pe care o impune studenților sunt convins că va face totul pentru a salva echipa de la retrogradare.

Respect Ionel Ganea!

Vreau să-i felicit și pe suporterii din tribune pe doamne, domnișoare și copii, pe cei din afara stadionului care au suferit și mai mult, dar au încurajat echipa pe tot parcursul meciului.

Cu astfel de oameni U CLUJ NU MOARE, chiar dacă walteratu, mitică, sandu și alți mafioți vor să distrugă și ultimele echipe de tradiție din fotbalul românesc. Mai jos puteți vedea câteva fotografii de la meci.

ucluj_chiajna_1_0_cuibus_blog_transilvania_photo

HAIDE U!

 

“U” – Concordia 1-0 (0-0)
Marcator: Buleică 75
Cartonaşe galbene: Zuluf 27, Turcu 41, Ad. Popa II 42, Popovici 51, Cartonaș roșu: Boşneag 86
“U” CLUJ: Boşneag – Ciupe, Ninu, Raţiu, Turcu – Bucşa, Popa II – Hidişan (55 Muzac), Buleică, Dinu (36 Dedu), Nicola (63 Szekely). Antrenor: Ionel Ganea.
Concordia: Niţă – Savin, Leca, Ilie, Bambara (90 Purece) – Ispir, Coşereanu, Serediuc (46 Pană), Zuluf – Popovici, Da Silva. Antrenor: Ilie Stan.
Arbitri: Robert Dumitru – Cristian Nica, Imre-Laszlo Bucsi
Stadion: Dr. Mircea Luca. Spectatori: 1.200

Sursa info ucluj.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments