Universitatea Cluj

Garanţie

“U” îl va transfera pe închizătorul Adrian Ionescu, jucător care a primit referinţe şi din partea lui Munteanu

În aşteptarea lui Dorinel Mun­tea­nu, “U” Cluj continuă să facă transferuri. Azi, “studenţii” îl vor înregimenta pe Adrian Ionescu (23 de ani), fostul închizător al lui FC Argeş şi Oţelul, liber de contract. Transferul era gîndit înainte de începutul tratativelor cu Munteanu.

Antrenorul a fost chestionat în legătură cu viabilitatea transferului lui Ionescu. “Munti” a lucrat cu ju­cătorul de 23 de ani la FC Argeş şi a oferit referinţe bune despre acesta. Ionescu are 54 de partide disputate în Liga I şi două goluri. Fotbalistul născut la Slatina provine de la Şcoala de Fotbal “Nicolae Dobrin”. Contractul său cu Oţelul a fost ­rezi­liat la începutul lunii iunie.

Semnează marţi
Munteanu s-a hotărît ieri să accepte oferta lui “U”, în detrimentul celei venite de la Otopeni, deşi aceasta era mai avantajoasă din punct de vedere financiar. “Neam­ţul” va reveni marţi la Cluj pentru a semna contractul. Din staff-ul său vor face parte Gică Mihali şi Cătălin Ciorman, dar şi preparatorul fizic turc, Yucsel Yesilova.

Sursa gsp.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments