Gica Mihali un antrenor mincinos si fara onoare

img_3381.jpg

Mihali secundul fara onoare

Dupa meciul capital de azi dintre U CLUJ si ACU Arad, scor 1-3, credeam ca Mihali are putin respect si demnitate sa-si dea demisia. Se pare ca nu are asa ceva, mai mult, i-a replicat unui suporter care ii cerea demisia, sa vina sa faca “parte in parte”. Daca un antrenor provoaca suporterii la duel ce sa mai astepti de la el?

Inaintea meciului spunea ca “meciul cu ACU Arad reprezinta un meci capital atat pentru mine, ca si antrenor, cat si pentru U Cluj”. Se pare ca nu a inteles nici el nici jucatorii de la U ce inseamna un meci capital.

Sper ca luni sa fie demis si sa vine cineva care pune suflet la aceasta echipa, un antrenor care sa nu-l mai bage pe Marincau (din cauza lui am luat primele 2 goluri) si Bus-Cartabus care nu au fata de jucatori.

Sa-ti fie rusine Mihali si o sa zbori cat mai repede de la aceasta echipa, cel tarziu luni…

Oricum conducerea nu l-a mai asteptat dupa conferinta de presa, iar Mihali facea pe el..ca nu era aparat de nimeni si mai avea tupeul sa cheme obraznic suporterii la bataie. Mars dupa Dolarel bai Mihali!

Jos palaria pentru Sisi, Ungurusan si Iuhas, singurii jucatori care au luptat pe ter, iar la final au salutat suporterii lui U CLUJ!

Jos palaria si pentru cei de la ACU Arad, care au venit cu un microbuz cu remorca si cateva masini. Jucatori care nu se plang de conditii si de bani, si ca fac febra musculara pe zgura sau alte scuze penibile…lupta pe teren ca de aceea sunt fotbalisti si joaca fotbal.

HAIDE U!

(Visited 50 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments